DanskHjemmebioForum.dk

Dato og tid er tors maj 13, 2021 2:29

Alle tider er UTC+02:00
Skriv nyt emne  Svar på emne  [ 30 indlæg ]  Gå til side 1 2 Næste
Forfatter besked
Indlæg: ons apr 18, 2012 20:11 
Offline
Site Admin
Brugeravatar

Tilmeldt: ons maj 23, 2007 16:57
Indlæg: 8997
Geografisk sted: Vejle
Her er den - DAHF'ernes Top 30 over alletiders bedste danske film! :thumb:

Den oprindelige tråd.

30. Den Kroniske Uskyld
(Edward Flemming, 1985)

Billede

Plot: “Filmatisering af Klaus Rifbjergs moderne klassiker om venskabet mellem gymnasieeleverne Janus og Tore. Janus ser op til Tore, men da Tore træffer den dejlige pige Helle, belastes deres forhold. Da Helles dæmoniske mor siden forfører Tore, ender historien i en tragedie.”


29. Mig & Charly (Morten Arnfred, 1978)

Billede

Plot: “Om venskabet mellem to drenge med meget forskellig baggrund. Steffen er færdig med skolen og ved ikke rigtig, hvad han vil. Han bor hjemme hos sin mor, der er journalist. Han kommer sammen med Majbritt, datter af en af de rige mænd i Silkeborg, hvor historien foregår. Charly er en københavnsk rod, der allerede kender livets skyggesider og er anbragt på et ungdomshjem uden for byen. De mødes, da Charly er ved at hugge Steffens knallert. Da historien slutter, har Charly igen rodet sig ind i noget og må stikke af, og nu giver Steffen ham knallerten. De er blevet venner, og venskabet har også vist sig at veje tungere end Steffens forhold til Majbritt og den overklasse, hun repræsenterer.”


28. Café Paradis (Bodil Ipsen & Lau Lauritzen Jr., 1950)

Billede

Plot: “Arbejderen Carlo er en yngre mand, der allerede selv er klar over sin svaghed for spiritus og kæmper mod den. Han er lige kommet hjem fra et afvænningshjem og håber at kunne klare sig ude i livet sammen med sin søde og forstående kone, Ester. Men de ydre omstændigheder vil, at han atter dumper i og ender på sin stamcafé, det typiske danske værtshus, "Café Paradis".”


27. Martha (Erik Balling, 1967)

Billede

Plot: “Det gamle, rustne fragtskib S/S Martha har i mange år besejlet Det græske Øhav. Den mere eller mindre excentriske besætning nyder tilværelsen og tager tingene med ro. Kreativ bogføring får rederiet i Danmark til at tro, at skibet giver overskud. Men en dag ankommer skibsrederen selv sammen med sin datter og sin sekretær. En norsk konkurrent er ved at løbe med en olie-kontrakt. Mandskabet må tage sig sammen for at snyde nordmanden og nå en bestemt havn på tre dage ved at sejle gennem et farligt stræde.”


26. Adams Æbler
(Anders Thomas Jensen, 2005)

Billede

Plot: “Ivan er en moderne, positivt tænkende mand. Som præst ser han det som sin fineste opgave at hjælpe og støtte sine medmennesker. Det gælder ikke mindst dem, der er kommet i uføre. Samtidig har Ivan dog en ret så ustabil forbindelse til virkeligheden. Det forhindrer ham dog ikke i at modtage ny-nazisten Adam med åbne arme. Adam er ¿dømt¿ til 12 ugers samfundstjeneste og kommer ind i Ivans skrøbelige, verdensfjerne kollektiv, der i forvejen består af alkoholikeren Gunnar, Sarah og tankstations-røveren Khalid. Men der er afsløringer på vej, øretæver i luften og uro i Paradis...”


25. Brødre (Susanne Bier, 2004)

Billede

Plot: “Michael har styr på sit liv. Han har en velfungerende karriere i militæret, en smuk hustru og to døtre. Hans lillebror, Jannik lever derimod et driverliv på kant med loven. Da Michael sendes på FN mission i Afghanistan ændres balancen mellem de to brødre for altid. Michael meldes savnet og formodes omkommet, og Sarah søger trøst hos Jannik, der uventet tager ansvar - for sig selv og for familien. Men snart står det klart, at deres følelser har udviklet sig til andet og mere end gensidig sympati. Da Michael vender hjem fra et traumatisk fangenskab i de afghanske bjerge er alting forandret....”


24. Drengene Fra Sankt Petri (Søren Kragh-Jacobsen, 1991)

Billede

Plot: “Om tilblivelsen af en af de første modstandsgrupper under den tyske besættelse. Inspireret af virkelighedens Churchillklub i Aalborg fortælles om nogle gymnasieelever, hvis aktioner til at begynde med har karakter af kåde drengestreger. Gradvist udvikler tingene sig imidlertid til blodig alvor og effektiv sabotage mod besættelsesmagten.”


23. Flammen og Citronen (Ole Christian Madsen, 2008)

Billede

Plot: “København, 1944. Det legendariske makkerpar fra den danske modstandsbevægelse Flammen og Citronen står for likvideringer af danske stikkere. Efter ordre fra deres chef, accepterer de også at likvidere tyskere. Men da Flammen beordres til at henrette sin kæreste, den gådefulde Stockholms-kurér Ketty, kommer han i tvivl om de udstukne ordrer. Og hvem er Ketty egentlig? I kampen for landets frihed er zonerne grå, og det bliver mere og mere uklart, hvem der er frihedskæmper og hvem der er terrorist.”


22. Pelle Erobreren (Bille August, 1987)

Billede

Plot: “Filmatisering af første del af Martin Andersen Nexøs socialrealistiske klassiker. Den midaldrende enkemand Lasse kommer med sin lille søn Pelle fra Sverige til Bornholm og får arbejde på en større gård. Dette er udgangspunktet for skildringen af landarbejdernes fattige og barske kår i slutningen af det 19. århundrede.”


21. R
(Tobias Lindholm & Michael Noer, 2010)

Billede

Plot: “Rune ankommer til Horsens Statsfængsel, Danmarks hårdeste fængsel, for at afsone en voldsdom. Hans intention er at holde sig for sig selv og undgå problemer for derved at komme ud af sin kriminelle løbebane. Men fængslet er fyldt med regler, æresbegreber, skjulte dagsordener og interne overenskomster, som han forsøger at navigere rundt i. Skal Rune overleve i denne verden, er han nødt til at finde sin plads i det interne hierarki. I en verden hvor tremmer og fængslets tykke mure isolerer ham fra friheden, og hvor blodstænk på vægge og gulve vidner om en barsk verdensorden, er Rune reduceret til at være et nummer og et bogstav: R.”


20. Olsen-banden Ser Rødt (Erik Balling, 1976)

Billede

Plot: “Egon Olsen er blevet bedraget af en adelig forsikringssvindler. Nu vil han dels hævne sig, dels opnå en dusør ved at fremskaffe den kostbare kinesiske vase, svindelen drejer sig om. Kjelds og Yvonnes søn Børge er blevet voksen og bliver gift med den lidt fummelfingrede Fie.”


19. Olsen-banden i Jylland
(Erik Balling, 1971)

Billede

Plot: “Da Egon i denne tredje Olsen-Banden-film kommer ud fra Vridsløselille Statsfængsel, har han en plan, der ikke kan slå fejl. Og så er det ikke engang ulovligt at udføre den! I en gammel tysker-bunker fra anden verdenskrig ligger der en skat begravet - med masser af millioner i både sedler og guld. Men det kræver, at banden tager et smut til Jylland, hvilket kræver at Yvonne og Børge skal med, hvilket betyder at en masse møbler skal læsses med, så Benny må skaffe en elendig gammel vogn, der kan rumme lidt mere.”


18. Kongekabale (Nikolaj Arcel, 2004)

Billede

Plot: “Midterpartiet står efter mange års nedtur til en valgsejr. Men kort før valget kører partiformanden galt og havner i koma. Det bliver startskuddet til en beskidt magtkamp mellem de kandiderende afløsere, hvor det lykkes spindoktoren at plante en historie hos en grøn journalist, der bringer den ene politikers mand og dermed også hende i miskredit. Og selv om tilsviningen intet har på sig, får den tragiske konsekvenser.”


17. De Grønne Slagtere (Anders Thomas Jensen, 2003)

Billede

Plot: “De to venner Bjarne (Nikolaj Lie Kaas) og Svend (Mads Mikkelsen) beslutter sig for at åbne deres egen slagterforretning for at slippe væk fra deres ondskabsfulde boss og hans kronhjortepølse. I forbindelse med istandsættelsen af den nye butik, bliver en elektriker lukket inde i kølerummet, hvor Svend finder ham død næste dag. Håndværkerens ene lår havner herefter som fileter i Svends marinade, og det nye produkt "Kylle Rylle" skaber kø uden for butikken. Det bliver dog i stigende grad vanskeligt at skaffe de specielle råvarer til butikkens forretningshemmelighed. Midt i det hele bliver Bjarne kæreste med den ligefremme kirkegraver Astrid, samtidig med at Bjarnes tvillingebror vågner efter syv år i coma og gør krav på opmærksomhed. En kulsort, morbid komedie båret af Anders Thomas Jensens sublime sans for mundret dialog og groteske situationer..”


16. Vredens Dag (Carl Th. Dreyer, 1943)

Billede

Plot: “Mens heksejagterne er på deres højeste i 1600-tallets Danmark, forelsker den unge præstekone Anne Pedersdotter, hvis mor i sin tid stod anklaget som heks, sig i sin meget ældre mands søn, Martin. Annes svigermor er imod den uhellige ungdommelige alliance og søger at overbevise præsteskabet om, at også Anne står i kontakt med djævelen. Hos den svage Martin er der ingen støtte at hente. Da Anne ønsker sin mand død, og ønsket går i opfyldelse, ender hun fortvivlet med at dømme sig selv til bålet.”


15. I Kina Spise De Hunde (Lasse Spang Olsen, 1999)

Billede

Plot: “Bankmanden Arvid er ifølge sin kæreste Hanne verdens kedeligste mand. Da han nærmest ved et uheld kommer til at afværge et væbnet røveri i banken, bliver han dagens helt. Men da han kommer hjem med blomster og planer om en tur til Paris, har Hanne forladt ham. Ud af det blå tropper bankrøveren Franz' vrede veninde op og påstår, at hun skal bruge pengene. I forsøget på at "gøre det godt igen", opsøger Arvid sin kriminelle bror, der så kan hjælpe med at røve en pengetransport.”


14. Arven (Per Fly, 2003)

Billede

Plot: “Per Flys anden film i trilogien om det klassedelte Danmark er lige så sikker og sigende som den første, 'Bænken' fra 2000. Vi har flyttet os fra samfundets bund og befinder os nu i den absolutte overklasse. Christoffer lever i Stockholm i et lykkeligt og levende ægteskab med den svenske skuespillerinde Melinda. Men da Christoffers far begår selvmord, må han vende hjem og overtage direktørposten i familiefirmaet for at sikre dets overlevelse. Strid og magtkampe opstår nu mellem moren, svogeren og den hjemvendte søn - Christoffer må kæmpe hårdt for at få sine strategier gennemført. Prisen er en binding til rigide konventioner og dermed tabet af den uskyld og umiddelbarhed, der er bærer af Christoffer og Melindas kærlighed. Der er koldt på toppen..”


13. Tro, Håb og Kærlighed (Bille August, 1984)

Billede

Plot: “Ungdomsfilm, der foregår i begyndelsen af tresserne. Bjørn, som man mødte i "Zappa" (1983), er nu sytten år og presses af omgivelserne til at forlove sig med Kirsten, der kommer fra et velhavende hjem. Han forelsker sig imidlertid voldsomt i den smukke Anna, men mister hende, efter at hun er blevet gravid og har fået en illegal abort. Samtidigt følger man Bjørns ven, den generte Erik. Eriks mor er alvorligt psykisk syg, men dette skjules for omverdenen af den autoritære far. Der skal en dramatisk hændelse til, før Erik er i stand til at bryde faderens tyranni.”


12. Zappa
(Bille August, 1983)

Billede

Plot: “Ungdomsfilm, der udspiller sig i en københavnsk forstad omkring 1960. Hovedpersonerne er tre drenge i femtenårsalderen, Bjørn, Mulle og Sten. Sten er den ledende dreng og lokker de andre ud i kriminalitet, men er selv et tragisk tilfælde med forfærdende kærlighedsløse familieforhold. På et tidspunkt gør Bjørn og Mulle oprør mod ham, og det går meget voldeligt til.”


11. Ordet (Carl Th. Dreyer, 1955)

Billede

Plot: “I et vestjysk sogn er grundtvigianeren Morten Borgen den største gårdejer. Den mellemste af hans tre sønner, Johannes, er blevet sindssyg og tror, han er Jesus. Den yngste søn kan ikke få lov at ægte datteren af den lokale indremissionske leder, Peter Skrædder. Da den ældste søns kone, Inger, dør i barselsseng, beder hendes otteårige datter Johannes, om ikke han vil vække moderen til live igen. Barnets enfoldige tro får ham til at udvirke det mirakel, der gør de interne kirkelige modsætninger ligegyldige.”


10. Klovn the Movie (Mikkel Nørgaard, 2010)

Billede

Plot: “Frank finder ved et tilfælde ud af, at Mia er gravid, og at hun har undladt og fortælle ham det, da hun ikke mener at han har farpotentiale. Derudover skal de tage sig af Mias nevø, men Franks opmærksomhed er rettet mod en forestående kanotur med vennen Casper. Da Frank er skyld i et mindre uheld med Bo, må en meget skuffet Mia erkende, at Frank bestemt ikke evner at tage vare på andre end sig selv. Derfor vælger Frank i desperation at kidnappe Bo med på kanoturen, til Caspers store frustration. Frank vil nemlig vise Mia, at han har farpotentiale. Turen udvikler sig selvfølgelig katastrofalt og får fatale følger for alle tre. Men i dette virvar af kaos bliver der knyttet bånd mellem Bo og Frank, der begge lære noget under denne rejse.”


9. Riget (Lars von Trier, 1994)

Billede

Plot: “Åndelige manifestationer og uhyggelige over- og underjordiske hændelser blander sig med magtkampe og intriger på landets førende hospital, "Riget".”


8. Det Forsømte Forår (Peter Schrøder, 1993)

Billede

Plot: “Hans Scherfigs satiriske klassiker har som udgangspunkt en gruppe samfundsstøtters studenterjubilæum. De veletablerede gamle studenter husker kun deres skoletid som en vidunderlig oplevelse. Men virkeligheden var en anden. På den gamle skole pinte og plagede lærerne eleverne, med kraftig støtte fra ivrige forældre. Især latinlæreren lektor Blomme var så modbydelig, at en af eleverne blev morder.”


7. Midt om Natten
(Erik Balling, 1984)

Billede

Plot: ”Benny og Arnold er et par sorgløse venner, der ernærer sig ved forefaldende måneskinsarbejde. Sammen med nogle unge, som politiet har smidt ud af kondemnerede huse, opretter de den hyggelige minifristad Haveje. Den bliver imidlertid en torn i øjet på borgerlige politikere og forretningsinteresser, ligesom Havejes beboere også overfaldes af en bande rockere. Uenighed om forholdsregler mod dette truer en overgang venskabet mellem Benny og Arnold.”


6. Kundskabens Træ (Nils Malmros, 1981)

Billede

Plot: ”Ligesom "Lars Ole, 5c" (1973) er Nils Malmros' fjerde film også en skildring af en skoleklasse i Århus i halvtredserne. Denne gang handler det om teenagere, hvis udvikling man følger fra 2. til 4. mellem. Gruppedannelser og magtkampe, forholdet til lærere og forældre, fester med dans i mørke, lejrskole, forelskelser og jalousi, alt belyses indforstået for at samle sig om historien om en lidt mere moden pige, der efterhånden fryses ud af de andre i klassen, uden at forældrene har nogen forståelse for hendes problemer.”


5. Bænken (Per Fly, 2000)

Billede

Plot: ”Den tidligere kok og nuværende alkoholiker, Kaj, er gået i hundene. En dag bliver han konfronteret med den fortid, han har evnet at fortrænge, da hans datter Liv og hendes søn Jonas, flytter ind i nabolaget, på flugt fra en voldelig mand. Kaj har ikke set sin datter i 19 år og er til at begynde med fjendtligt indstillet, men langsomt begynder han at bløde op overfor datteren og barnebarnet og ser det at hjælpe dem som sin nye mission i tilværelsen.”


4. Blinkende Lygter (Anders Thomas Jensen, 2000)

Billede

Plot: ”Sammen med sine barndomsvenner har Torkild i årevis smuglet, stjålet og hælet sig gennem livet uden at nå de helt store højder - snarere tværtimod. Torkild beslutter sig nu for, at forbrydekarrieren skal slutte, og et allersidste kup skal afslutte forbryderbanen og gøre ham gældfri, så et nyt liv kan begynde. Men da Torkild samme nat pludselig står med 4 millioner kroner mellem hænderne, er det alligevel for stor en fristelse.”


3. Pusher (Nicolas Winding Refn, 1996)

Billede

Plot: “Frank er pusher på Vesterbro og er god til sit job. Han drøner rundt i sin sportsvogn med makkeren Tony og henter rutinemæssigt deals hjem til sig selv og sin bagmand, den jugoslaviske klubejer, Milo. Tuen vælter, da Milo en dag henkastet beder Frank om at betale sin 50.000 kroners gæld. Det går helt galt for Frank, der snart står i en desperat pengejagt, en ydmygelse og brutal nedtur gennem København for at skaffe de kontanter, der skal redde ham fra en 9mms patron.”


2. Festen (Thomas Vinterberg, 1998)

Billede

Plot: ”På landevejen mellem de danske marker går Christian. Han er taget hjem fra sit hus i Frankrig for, sammen med resten af sin familie, at fejre sin far Helges 60 års fødselsdag. Inden længe bliver han samlet op af sin noget grovkornede lillebror, Michael. Michael smider sin kone og tre unger ud af bilen for at kunne køre sin bror til faderens gods. Her samles familien i løbet af nogle timer, og vi føres langsomt ind i det ocean af intriger og problemer, der svæver overalt i luften.”


1. Nattevagten
(Ole Bornedal, 1994)

Billede

Plot: ”Martin får studenterjob som nattevagt på Retsmedicinsk Institut og skal her gå regelmæssige runder i de rum, hvor de døde opholder sig inden deres endelige hvile. Samtidig finder en række bestialske kvindemord sted i København, og der begynder at foregå mystiske og uhyggelige ting på instituttet. Martin opdager til sin skræk, at flere spor peger mod ham.”

_________________
Hvilke film har jeg set i 2019?


Top
   
Indlæg: ons apr 18, 2012 20:21 
Offline
Site Admin
Brugeravatar

Tilmeldt: ons maj 23, 2007 16:57
Indlæg: 8997
Geografisk sted: Vejle
Lidt statistik:

Per årti:

1920erne: 0
1930erne: 0
1940erne: 1
1950erne: 2
1960erne: 1
1970erne: 3
1980erne: 6
1990erne: 8
2000erne: 7
2010erne: 2


Per instruktør (mindst to):

Erik Balling: 4
Bille August: 3
Anders Thomas Jensen: 3
Carl Th. Dreyer: 1
Per Fly: 2

_________________
Hvilke film har jeg set i 2019?


Top
   
Indlæg: ons apr 18, 2012 20:24 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: man jun 11, 2007 20:19
Indlæg: 3472
du får lige :thumb:

godt arbejde. :beerchug:

_________________
Mvh Rasmus |


Top
   
Indlæg: ons apr 18, 2012 20:26 
Offline
Site Admin
Brugeravatar

Tilmeldt: ons maj 23, 2007 16:57
Indlæg: 8997
Geografisk sted: Vejle
Takker :D

Det blev en ret spændende og varieret liste, med flere film jeg endnu ikke har set.

Mangler selv at se Den Kroniske Uskyld, Martha, Drengene Fra Sankt Petri, R og Midt om Natten. (Har dog lige købt R af samme grund.)

_________________
Hvilke film har jeg set i 2019?


Top
   
Indlæg: ons apr 18, 2012 20:39 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: ons okt 08, 2003 15:26
Indlæg: 1265
Godt arbejde :thumb:

Jeg syntes det er en fin liste, (den minder også meget om min personlige).

Jeg er specielt glad for at se at R er kommet med på listen, den blev desværre set af alt for få i biografen, men det tyder på at en del alligevel har fået den set efterhånden (Robert & Bodilpriser kan nok også have hjulpet på udbredelsen).


Top
   
Indlæg: ons apr 18, 2012 21:12 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: fre nov 06, 2009 20:47
Indlæg: 4454
Geografisk sted: Sunny Hill
Ser sgu godt ud :beerchug:

_________________
Billede
ÅRETS FILM 2017 | Film jeg har set i 2018 + 2012-2017 m.f. | Billede


Top
   
Indlæg: ons apr 18, 2012 21:24 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: søn aug 24, 2003 20:14
Indlæg: 2842
Geografisk sted: vestjylland
Ja godt arbejde Pjalte :thumb: , at så en' er lidt rystet over nogle af titlerne :shock: er der ikke noget at gøre ved. Utroligt at Café Paradis kun kom på en 28'endes plads:


_________________
Satan og helvede!


Top
   
Indlæg: ons apr 18, 2012 21:50 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: ons nov 20, 2002 2:01
Indlæg: 12541
Geografisk sted: Metro City
Smukt arbejde endnu en gang, Pjalte! :thumb:

R er en fremragende film, så den kan du roligt glæde dig til. Der er et par film på listen, jeg aldrig har hørt om og et par film, jeg aldrig har tænkt på at se. Det må jo så prøves.

_________________
Film jeg har set i 2019 | 2018 |
TV-serier jeg har set i 2019 | 2018 |


Top
   
Indlæg: ons apr 18, 2012 22:15 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: man feb 24, 2003 2:01
Indlæg: 6506
Geografisk sted: Pyongyang
Fandme godt arbejde - godt set-up, god stil :thumb:

Og en ganske god repræsentativ liste for danske-film.

Helt personligt er jeg jo lykkelig for at Martha er med (og at Nordkraft ikke er det) 8)


Top
   
Indlæg: ons apr 18, 2012 22:56 
Offline

Tilmeldt: ons jul 25, 2001 1:01
Indlæg: 8507
Geografisk sted: København
Ja godt arbejde (!), men ret trist (om end forventelig) resultat.

Ingen Leth, og Klovn the Movie FORAN Ordet ?!!? :shock:

I rest my case.

_________________
SØREN LANGELUND >>>
http://soeren.langelund.com | Criticker-profil | Comoyo-artikler | CinemaZone-anmeldelser og artikler | YouTube-profil


Top
   
Indlæg: tors apr 19, 2012 8:43 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: tirs mar 23, 2004 18:37
Indlæg: 2383
Tak herfra også. :thumb:

"R" skal jeg også have set plus et par stykker mere. Ellers har jeg set alle. Men nogle af dem er godt nok længe siden, så de skal have en gensyn.

_________________
Serier set i 2015
"Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else." - Judy Garland
"Ej, Elin, nu har jeg brugt en hel eftermiddag." || "Frankly my dear, I don't give a damn"


Top
   
Indlæg: tors apr 19, 2012 9:20 
Offline
Site Admin
Brugeravatar

Tilmeldt: ons maj 23, 2007 16:57
Indlæg: 8997
Geografisk sted: Vejle
dfms skrev:
Ja godt arbejde Pjalte :thumb: , at så en' er lidt rystet over nogle af titlerne :shock: er der ikke noget at gøre ved. Utroligt at Café Paradis kun kom på en 28'endes plads:


Jeg har selv Café Paradis med på min egen liste, da jeg finder den for en utrolig god film. Jeg tror desværre, at alt for få har set ældre danske drama film, ligesom tilfældet er med Ordet. Jeg kan dog kun opfordre folk til at give film som Ordet, Café Paradis, Jenny og Soldaten mv. en chance - dansk film kunne altså mere end lave lystspil og Morten Korch filmatiseringer i "gamle dage" ;)

_________________
Hvilke film har jeg set i 2019?


Top
   
Indlæg: tors apr 19, 2012 9:26 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: tirs mar 23, 2004 18:37
Indlæg: 2383
Helt enig. Ib Schønberg er fuldstændig fantastisk i Cafe Paradis og det samme er filmen. Det samme med Diskret Ophold IMO.

_________________
Serier set i 2015
"Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else." - Judy Garland
"Ej, Elin, nu har jeg brugt en hel eftermiddag." || "Frankly my dear, I don't give a damn"


Top
   
Indlæg: tors apr 19, 2012 9:44 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: man dec 22, 2003 15:37
Indlæg: 10516
Geografisk sted: 9530 Dusty Circle
Fed liste! Godt arbejde med optælling og opstilling Pjalte! :thumb:

_________________
Billede Pludseligt griber galskaben os....vi bliver helt vilde i øjnene ....og skærer tænder....(Iboga-Tabernathe)
Årets film 2009-2018 (+ clickbait) :naughty: + ÅRETS FILM 2019 | Hvilke film har jeg set i | 2018 | 2019 | 2020 Billede


Top
   
Indlæg: tors apr 19, 2012 9:59 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: tors mar 08, 2012 22:12
Indlæg: 2296
Godt gået med listen. Det gik helt som den slags burde gå. :beerchug:

_________________
The artist formerly known as Konigsberg


Top
   
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne  Svar på emne  [ 30 indlæg ]  Gå til side 1 2 Næste

Alle tider er UTC+02:00


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Gå til:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Danish translation & support by Olympus DK Team