DanskHjemmebioForum.dk

Dato og tid er man maj 10, 2021 3:59

Alle tider er UTC+02:00
Skriv nyt emne  Svar på emne  [ 86 indlæg ]  Gå til side Foregående 1 2 3 4 5 6 Næste
Forfatter besked
Indlæg: tors mar 08, 2018 21:00 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: fre nov 06, 2009 20:47
Indlæg: 4454
Geografisk sted: Sunny Hill
#reviews2018
Billede
Subway
(Luc Besson, 1985)

Luc Besson, Christopher Lambert med sin smittende latter, Isabelle Adjani med 80'er stil og skulderpuder, og selvfølgelig Jean Reno med klassisk 80'er overskægget der hamre løs på trommerne... what not to like? Tjo, det er en enten-eller film, for der er ingen substans i plottet eller i karaktererne, men der er masse af stil, en rigtig cinéma du look-film, der nærmest får en lyst til at flytte til Paris i midt 80'erne.

:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty:

_________________
Billede
ÅRETS FILM 2017 | Film jeg har set i 2018 + 2012-2017 m.f. | Billede


Top
   
Indlæg: fre mar 09, 2018 16:07 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: fre nov 06, 2009 20:47
Indlæg: 4454
Geografisk sted: Sunny Hill
#reviews2018
Billede Billede
Game Over / Deadly Games / 3615 code Père Noël (René Manzor, 1989).

Måske lidt sent med en julefilm, men det var efter en sjov opdagelse i Letterboxd's dybe arkiv, at jeg fandt denne en lille charmerende fransk perle. Det er en film før Home Alone, som handler om et meget intelligent og forkælet barn (Alain Lalanne), der bliver efterladt alene hjemme med sin højt elskede og skrøbelige bedstefar. Knægten har hånet (over tekst-tv) den forkerte julemand (Patrick Floersheim) der arbejde i stormagasinet, ejes af familien og forvaltes af moren der også fyrer julemanden. Huge mistake! Med adressen i hånden drager julemanden af sted til familiens kæmpe hus og knægten og bedstefar ender faktisk med blive jagtet af psykopat-julemanden i hjemmet, som sandelig har ægte ondskab i hans øjne!

Filmen er lidt dateret, men fungerer nu ret godt alligevel takket være ret overbevisende skuespil fra Alain og Floersheim, samt solid instruktion fra René Manzor. 3615 code Pere Noel er udgivet på blu-ray med en meget flot 2K remaster fra Tyskland og har engelsk undertekster, som er værd er fiske efter.

:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty:

_________________
Billede
ÅRETS FILM 2017 | Film jeg har set i 2018 + 2012-2017 m.f. | Billede


Top
   
Indlæg: lør mar 10, 2018 14:47 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: fre nov 06, 2009 20:47
Indlæg: 4454
Geografisk sted: Sunny Hill
#reviews2017
Billede
Midnight Run (Martin Brest, 1988)

Citat:
An accountant embezzles $15 million of mob money, jumps bail and is chased by bounty hunters, the FBI, and the Mafia.


Midnight Run er før Jack Reacher (se bare De Niro som Jack Walsh med sin læderjakke og fint trimmet hår), før mobiltelefonerne, før rygeloven og før 9/11. En fantastisk og underholdende road trip med De Niro og Charles Grodin. Velskrevet og gennemtænkt dialog og ganske fornuftig instruktion af Martin Brest. Ikke overdrevet, men enkelt med vidunderlige, overraskende og spændende scener. Så ser den skide godt ud på blu-ray fra Shout Factory (Shout Select).

:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty:

_________________
Billede
ÅRETS FILM 2017 | Film jeg har set i 2018 + 2012-2017 m.f. | Billede


Top
   
Indlæg: lør mar 10, 2018 18:19 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: lør apr 12, 2003 1:01
Indlæg: 12678
Geografisk sted: Miskatonic University
Billede

Under Fire AKA I skudlinien (Spottiswoode, 1983)

:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull:

"I skudlinien" er historien om en stak journalister i Nicaragua under den blodige borgerkrig i slutningen af 70erne. Nick

Nolte er den idealistiske fotograf, der kun skyder sandheden og Gene Hackman/Joanna Cassidy er ægteparret, der rapporterer fra verdens brændpunkter. Nolte bliver involveret med Cassidy, får stillet sin idealisme på en prøve og møder undervejs også en lejesoldat (Ed Harris) og en fransk spion (Jean-Louis Trintignant), der på flere måder påvirker hans måde at se verden på.

Roger Spottiswoode, tidligere klipper for Sam Peckinpah, har instrueret "I skudlinien". Han har haft en lang og spraglet karriere fra sin instruktørdebut med "Terror Train" til den her og videre til "Turner & Hooch", Bond-filmen "Tomorrow Never Dies" og i 2016 den lille perle "A Street Cat Named Bob". Musikken står Jerry Goldsmith for og hans tema til filmen blev genbrugt af Tarantino i "Django Unchained" i scenen, hvor de rider ind til Candie-Land.

_________________
How does it feel to have a wacko for a son?

njhansen på Letterboxd

La collezione


Top
   
Indlæg: fre mar 30, 2018 17:12 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: lør apr 12, 2003 1:01
Indlæg: 12678
Geografisk sted: Miskatonic University
Billede

First Blood (Kotcheff, 1982)

:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull:

Rambo: First Blood Part II (Pan Cosmatos, 1985)

:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty:

Rambo III (MacDonald, 1988)

:starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty:

Ah ja, 80erne. Årtiet, hvor Stallone, Bronson, Schwarzenegger, Norris, Seagal og Van Damme trak millioner i biograferne og hvor videobåndene med deres film på blev slidt op af at blive set igen og igen. Det var årtiet, hvor Cannon Films havde deres storhedstid med titler som Missing in Action 1-3, American Ninja 1-3 og de utallige actionfilm med Charles Bronson, deriblandt Death Wish 2-4.

Stop! Or the Flops Will Continue

90erne startede ikke så godt for Stallone med de tre flops Rocky V, Stop! Or My Mom Will Shoot og Oscar, og han fortsatte på lidt usikker grund med roller i hits (Cliffhanger, Demolition Man, Daylight) og flere flops (The Specialist, Judge Dredd, Assassins). I 1997 fik Stallone et kritikerrost comeback med sin rolle i Cop Land, men derefter gik det ned ad bakke igen med roller i ringe film som D-Tox, Driven og Get Carter-genindspilningen. Det er svært at forestille sig, at han var noget af det hotteste i slutningen af 70erne og i 80erne, hvor han medvirkede i, og til tider skrev og instruerede, fem Rocky-film (den sidste er fra 1990), tre Rambo-film, Victory, Cobra og Tango & Cash. Rambo-filmene startede med den rimelig seriøse First Blood, fortsatte med fuldblodsactionfilmen Rambo: First Blood Part II og sluttede med tegneserievoldsfilmen Rambo III.

This time he's fighting for his life

Hvad handler de tre film så om? Den første film handler om Vietnam-veteranen John Rambo (Sylvester Stallone), der opsøger den sidste af sine venner fra krigen, blot for at få at vide, at han er død af kræft nogle måneder forinden. Rambo går derfra i nedtrykt sindstilstand og støder hurtigt ind i den lokale sherif Will Teasle (Brian Dennehy), der kører ham væk fra byen og behandler ham ret dårligt, da han mener, at han bare er en dagdriver, der vil skabe problemer i den lille by. Dette vil Rambo ikke finde sig i, så han går tilbage mod byen for at trodse sheriffen. Rambo bliver arresteret og under den ret hårdhændede behandling af ham på politistationen, hvor han får flashbacks til tortur fra Vietnam-krigen, lykkes det ham at uskadeliggøre politifolkene og flygte ind i skovene. Politiet sætter efter ham, men det resulterer i én dræbt (pga. hans egen dumhed) og adskillige lemlæstede. Rambo er i sit rette element i skoven og der skal da også både Nationalgarden og hans tidligere ven og mentor Oberst Trautman (Richard Crenna) til at få ham til at overgive sig.

What you call hell, he calls home

I den anden film følger vi Rambo på en mission tilbage i Vietnam (rekrutteret af Oberst Trautman mod benådning af Rambo fra præsidenten), hvor han skal undersøge om der stadig er amerikanske krigsfanger i de vietnamesiske fangelejre. Dette bliver dog gjort ret svært pga. amerikanske ønsker om at hans mission ikke skal lykkes, hvorefter Rambo bliver taget til fange og tortureret af den russiske oberstløjtnant Podovsky (Steven Berkoff). Rambo slipper dog fri med hjælp af den lokale kvindelige og hotte guerrilla-soldat Co Bao (Julia Nickson) og så skal russerne og vietnameserne have slag.

God would have mercy - John Rambo won't!

I Rambo III prøver Rambo på at finde fred i sindet i et kloster i Thailand, hvor han skaffer penge til klostret ved at deltage i voldelige slåskampe. Oberst Trautman og Griggs (Kurtwood Smith) opsøger ham og prøver på at få ham til at tage et smut til Afghanistan sammen med Trautman og undersøge russernes behandling af afghanerne. Rambo afslår og Trautman tager afsted alene. Han bliver fanget af russerne og Rambo må tage afsted alligevel. Da han kommer til Afghanistan får han hjælp af mujaheddin-krigerne til at befri sin ven og filmen slutter med en duel mellem Rambo i en tank og den russiske oberst Zaysen (Marc de Jonge) i en kamphelikopter.

Canadieren, grækeren og englænderen

Den første film blev instrueret af canadieren Ted Kotcheff, der dengang mest var kendt for den originale version af Fun with Dick and Jane. Efter First Blood instruerede han komedierne Weekend at Bernie's og Folks! Hans stil i First Blood er at gøre filmen så realistisk som muligt og langt fra så langt ude som toeren og treeren. Han får en ganske god præstation ud af Stallone og formår at holde filmen nede på jorden.

Rambo: First Blood Part II blev instrueret af grækeren George Pan Cosmatos, der på det tidspunkt havde instrueret den ganske vellykkede katastrofefilm The Cassandra Crossing, krigsfilmen Escape to Athena (med Roger Moore som nazist!) og rottegyseren Of Unknown Origin med Peter "RoboCop" Weller. Cosmatos var en habil actioninstruktør og får da også en vellykket actionfilm ud af Rambo: First Blood Part II. Stallone var endnu mere fåmælt end i etteren og fokus var stort set kun på hans imponerende fysik.

Efter hans Rambo-film instruerede Cosmatos endnu engang Stallone i actionfilmen Cobra, Peter Weller i undervandsgyseren Leviathan og derefter westernfilmen Tombstone med Kurt Russell og Val Kilmer. Den sidste film han lavede var Charlie Sheen-floppet The Shadow Conspiracy, som selv Sheen indrømmer er en af de værste film han har medvirket i. Cosmatos døde i 2005 af lungekræft.

Den tredje Rambo-film blev instrueret af englænderen Peter MacDonald og var hans debut som instruktør. Han havde arbejdet bag kameraet i forskellige kapaciteter som f.eks. kameraoperatør, leder af second unit-hold og effekt-leder på så forskellige film som 2001: A Space Odyssey, A Bridge Too Far, Superman, Star Wars: Episode V: The Empire Strikes Back og The Company of Wolves. MacDonald havde nok ikke så stor magt som instruktør på Rambo III som hovedattraktionen Stallone og det kan godt mærkes. Der er nogle imponerende actionscener, men filmen er meget svag dramaturgisk og føles lang og kedelig. Stallones overkrop spiller hovedrollen - og ikke manuskriptet.

Efter Rambo III instruerede MacDonald The Neverending Story III og Van Damme-filmen Legionnaire. Han er fortsat som second unit-leder på bl.a. nogle af Harry Potter-filmene.

Fra hadet Vietnam-veteran til elsket actionhelt

Stallone har aldrig været nogen stor skuespiller, men han er blevet af de største action-ikoner pga. sine Rocky og Rambo-film. De var måske ikke alle lige vellykkede, men man ønskede alligevel at se mere med manden. Rambo-serien gik fra et ganske realistisk og bidende portræt af behandlingen af Vietnam-veteranerne (iblandet lidt gedigen action) til en flot og svulstig actionfilm, hvor man roligt kan slå hjernen fra og sluttede med en meget skabelonagtig actionfilm, hvor Stallones ego muligvis overdøvede instruktørens intentioner. Stallone er overbevisende i alle tre film, men er dog bedst som den plagede eks-soldat i den første film. Selvom han mumler meget i den sidste scene i filmen kan man dog stadig godt forstå hvad han siger og hans smerte over at blive glemt og hadet af det amerikanske samfund virker sønderlemmende virkelig. Den eneste anden skuespiller, der er med i alle tre film, er Richard Crenna som Rambos ven og mentor Oberst Trautman. Crenna overtog rollen efter Kirk Douglas, der afslog rollen, da producerne og Stallone ikke ville bruge slutningen fra romanen First Blood, hvor Rambo dør til sidst. Crenna gør rollen til sin egen og er med sin maniske portrættering af obersten, der skabte den perfekte soldat og dræbermaskine, gået over i historien. Han minder på mange punkter om den maniske Dr. Sam Loomis fra Halloween-filmene, ligeså glimrende portrætteret af Donald Pleasence, og nogle af hans advarsler om hvad Rambo er i stand til, lyder meget som noget Dr. Loomis også kunne finde på at sige. Crenna gentog rollen som Oberst Trautman i Hot Shots: Part Deux og kørte rollen lige det sidste stykke ud, som den kunne komme - han var herlig i den film.

Skurke og rednecks

Russerne, som blev til skurkene i Rambo: First Blood Part II og Rambo III, bliver fremført på den mest underholdende over-the-top maner af henholdsvis Steven Berkoff (den evige skurk) og Marc de Jonge. Begge skuespillere tager deres kliche-roller og trækker alt, hvad der kan trækkes, ud af dem. Man kan kalde det overspil, men det passer egentlig meget godt til toeren og treeren. De ville ikke have virket i First Blood, hvor Brian Dennehys sherif er en multi-facetteret person, som man ikke helt ved om man skal holde af/med eller hade for det han gør mod stakkels Rambo. En af hans hjælpesheriffer er David Caruso, der senere har gjort sig i serier som NYPD Blue og CSI: Miami - hans bedste rolle til dato er dog som Phil i den ret uhyggelige og vellykkede Session 9. Man må heller ikke glemme Charles Napier, som er glimrende som den korrupte Marshall Murdock i Rambo: First Blood Part II.

Rambo, you are not expendable!

Den eneste love interest, som Rambo har i løbet af de tre film, er Co Bao, der bliver spillet af Julia Nickson. Hun blev nomineret til en Golden Raspberry for rollen, men er egentlig ikke så slem. Hun er en kliche med hendes gebrokne engelsk, men fungerer faktisk ganske udmærket.

Bundlinien

First Blood fungerer godt på alle måder og er en lille hurtig film, hvor der ikke bliver spildt mange øjeblikke på unødvendige ting. Det er den mest realistiske af de tre film og bliver båret af godt skuespil af Stallone, Dennehy og Crenna. Toeren er en herlig actionfilm, der fortjener at blive nævnt i samme åndedrag som Predator og Die Hard. Det er habilt håndværk og den bliver løftet utroligt meget af den flotte fotografering af fotograf-veteranen Jack Cardiff, der også fotograferede The African Queen, Black Narcissus og The Red Shoes. Det er en fryd at se på. Rambo III er en ret uinspireret actionfilm, der ikke kan leve op til de to andre. Den indeholder enkelte vellykkede actionscener, men man kan ikke lade være med at se filmen igennem 9/11-øjne. Marc de Jonge er så over-the-top, at han ikke kan se jorden mere - det er et af de få ufrivillige højdepunkter i filmen at se ham overspille, så selv Nicolas Cage på en dårlig dag ikke kan være med. Sidst, men bestemt ikke mindst, har Jerry Goldsmith lavet musikken til alle tre film og de scores er endnu et eksempel på hans alsidighed. Det bedste score er dog det til Rambo: First Blood Part II, der fremhæver filmens actionscener og dens stille scener på det smukkeste.

_________________
How does it feel to have a wacko for a son?

njhansen på Letterboxd

La collezione


Top
   
Indlæg: lør apr 28, 2018 18:18 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: fre nov 06, 2009 20:47
Indlæg: 4454
Geografisk sted: Sunny Hill
#reviews2018
Billede
High Spirits
(Neil Jordan, 1988)

Jeg blev bekendt med filmen i Screen Shots Trivial Pursuit-tråden, der så ud som en film jeg måtte bare se. Endnu bedre var det, da jeg så filmen havde en fed double feature fra Scream Factory på blu-ray, som jeg også var på udkig efter - det var et must-buy. Jo, High Spirits var da sjovt og 80's cheesy, men selvfølgelig havde jeg andre forventninger til den. O'Toole var det sjoveste, men nonnerne vil give dig mareridt.

:starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty:

_________________
Billede
ÅRETS FILM 2017 | Film jeg har set i 2018 + 2012-2017 m.f. | Billede


Top
   
Indlæg: lør apr 28, 2018 21:49 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: fre nov 06, 2009 20:47
Indlæg: 4454
Geografisk sted: Sunny Hill
#reviews2018
Billede
2010: The Year We Make Contact
(Peter Hyams, 1984)

Jeg er ret sikker på, at jeg ikke har set den før, og bare tanken om det er en efterfølger til Kubrick's 2001, virker bare forkert. Men overraskende nok, var den faktisk ganske okay. Roy Scheider kommer man ikke galt i byen med.

_________________
Billede
ÅRETS FILM 2017 | Film jeg har set i 2018 + 2012-2017 m.f. | Billede


Top
   
Indlæg: tors maj 10, 2018 11:02 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: fre nov 06, 2009 20:47
Indlæg: 4454
Geografisk sted: Sunny Hill
#reviews2018
Billede
Vampire’s Kiss
(Robert Bierman, 1988)

Den snuskede litterær agent Nic Cage er på udkig efter noget action i sit kedelige liv - og pludselig en nat lykkes det for ham som sådan, for han bliver nemlig bidt! Han mister hurtigt sit sind og antager, at han er en vampyr, fordi han blev jo bidt af en... Her begynder alt kaosset. Cage gør en af hans uhyrlige og utøjlede præstationer, og det er absolut underholdende!

:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty:

_________________
Billede
ÅRETS FILM 2017 | Film jeg har set i 2018 + 2012-2017 m.f. | Billede


Top
   
Indlæg: fre jul 13, 2018 11:58 
Offline
Site Admin
Brugeravatar

Tilmeldt: ons dec 31, 2003 13:16
Indlæg: 7761
Ridley Scott har lavet virkelig mange fremragende film, men efter et gensyn med

Billede
Legend (Ridley Scott, 1985)
må jeg konkludere, at det ikke er en af dem. Jeg har kun set den én gang før, og det var i en slidt kopi af den nedklippede udgave. Legend varede oprindeligt ca. 113 minutter, men fik dårlig resultater ved testscreeninger. Filmen blev så barberet ned til 95 minutter og sendt ud i Europa. Yderligere seks minutter blev hakket ud, og den tyske synthgruppe Tangerine Dream, der havde haft pæn succes på at lave scores i Hollywood, fik ordre på at lave et nyt score til filmen, inden den kunne sendes ud i USA. Ærgerligt for filmen, som Jerry Goldsmith havde brugt måneder på at lave musikken til - og også lidt spøjst, efter som flere af dansene er koreograferet til hans score.

No matter, som den lykkelige ejer af 50+ TD-udgivelser kan jeg sige, at deres musik ikke er filmens problem. Det er nedklipningen heller ikke. Uanset udgave er og bliver Legend en blændende smuk rodebunke, hvis historie låner med arme og ben fra andre (bl.a. Tolkien) til en alt for klassisk fortælling om det gode mod det onde. Gab.
Der er ikke meget pænt at sige om Tom Cruise og Mia Sara foran kameraet, men ok, de er sgu heller ikke synderligt godt hjulpet af den gumpetung dialog og stilen, der starter ud som sirupssød og i løbet af 30 sekunder skifter til mørk og ubehagelig.
Scott har altid haft fuld kontrol over det visuelle, og dette her er et fremragende eksempel på hans kunnen. Og selv om Tim Curry er dækket i bunker af latex mm (props til Rob Bottin for det fænomenale arbejde), er han aldrig mindre end imponerende som Mørkets Fyrste.
Billede

Men ellers er det ikke en specielt medrivende oplevelse, og er man til 80'er-fantasy, vil jeg til enhver tid pege på Labyrinth, Never Ending Story eller Dark Crystal som alternativer.
:starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty:

_________________
- Jacob
"I can't make out whether you're bloody bad-mannered, or just half-witted."
Sete film


Top
   
Indlæg: ons jul 18, 2018 20:00 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: lør apr 12, 2003 1:01
Indlæg: 12678
Geografisk sted: Miskatonic University
Billede

Fast-Walking (Harris, 1982)

:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty:

I denne neo noir-fængselsthriller, der har en del sorthumoristiske træk, spiller James Woods den korrupte fængselsbetjent med tilnavnet "Fast-Walking".

Han får sine dage til at gå med at ryge joints, udtænke vilde måder at tjene penge på, drive sit lille bordel for mexicanske daglejere, køre små ærinder for hans søster Evie (samt stå bag disken i hendes snuskede butik) og snakke med sin fætter Wasco, der er en af fangerne i det fængsel, hvor han er fængselsbetjent.

Der er optræk til race-uroligheder i fængslet og det bliver ikke bedre, da den afro-amerikanske revolutionær Galliot bliver flyttet til fængslet.

Inden længe er "Fast-Walking" indblandet i et plot om at myrde Galliot samtidig med at han skal forsøge at holde styr på Wasco, der forsøger at overtage magten i fængslet. "Fast-Walking" møder også den smukke og sexede kvinde Moke (som måske/måske ikke har rent mel i trussen) og der skal også være tid til at ryge en joint eller to.

James Woods er en af mine yndlingsskuespillere i det nutidige Hollywood og han leverer varen hver eneste gang, lige meget hvor lille rollen er eller hvor elendig filmen er.

I dette tilfælde spiller han hovedrollen i "Fast-Walking", et lille stykke med sleaze, som lige så godt kunne have været instrueret af Paul Verhoeven - og en enkelt scene virker især meget inspirerende på en scene i "Basic Instinct" ti år senere. Woods spiller rollen med et glimt i øjet og giver den alt, hvad den kan trække af hans vante intensitet.

Det er dog ikke Verhoeven, der står bag denne film, men derimod Stanley Kubricks gamle producer James B. Harris, der også havde en karriere som instruktør. Hans film bliver dog langt fra nævnt så ofte som Kubricks film og det er en skam, da Harris bestemt også havde et stort talent, omend for en lidt anden type film end Kubrick.

Jeg har indtil videre set fire ud af hans fem film som instruktør, hvor jeg især vil fremhæve den her og ubåds-filmen "The Bedford Incident" med Sidney Poitier og Richard Widmark. Han stod desuden bag "Cop" med James Woods (som jeg skal have genset) og "Boiling Point" fra 1993 med Wesley Snipes, som jeg ikke har set siden VHS-dagene. "Boiling Point" blev Harris' sidste film som instruktør.

I andre roller ser man den smukke Kay Lenz som Moke. Hendes rolle har rigtig mange facetter, som hun leverer på den fineste måde. En skam, at hendes karriere ikke var/blev større. Hun havde evnerne.

En anden person, der havde et kæmpe talent og faktisk spiller Woods af skærmen hver gang han er på, er Tim McIntire som Wasco. Han brænder virkelig igennem og hans monologer er skole-eksempler på, hvordan man skal spille en psykopat.

Tim McIntire døde desværre fire år senere, 41 år gammel, efter at have kæmpet med/mod sprut og stoffer det meste af hans liv. I denne film ser man, hvad han kunne levere med det rette materiale og hvis han havde overlevet 80erne, så er jeg ret sikker på, at han ville blive nævnt i samme åndedrag som Woods i dag.

_________________
How does it feel to have a wacko for a son?

njhansen på Letterboxd

La collezione


Top
   
Indlæg: tors jul 19, 2018 11:37 
Offline

Tilmeldt: tors sep 09, 2010 14:34
Indlæg: 1609
njhansen skrev:
Fast-Walking (Harris, 1982)

:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty:

Den lyder virkelig fed. Ved du om den er udgivet på Blu-Ray? Jeg kan ikke umiddelbart se den nogen steder.

Enig i din entusiasme omkring James Woods. Bare ærgerligt at han nu om dage er hårdt ramt af Hollywood's blacklist, så han ikke får nogen gode roller.


Top
   
Indlæg: tors jul 19, 2018 12:24 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: ons nov 20, 2002 2:01
Indlæg: 12541
Geografisk sted: Metro City
Wow, ja, Fast-Walking lyder vildt fed. Vil da lige se, om jeg kan finde sådan en film på iTunes.

_________________
Film jeg har set i 2019 | 2018 |
TV-serier jeg har set i 2019 | 2018 |


Top
   
Indlæg: tors jul 19, 2018 16:40 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: lør apr 12, 2003 1:01
Indlæg: 12678
Geografisk sted: Miskatonic University
Henrik24 skrev:
njhansen skrev:
Fast-Walking (Harris, 1982)

:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty:

Den lyder virkelig fed. Ved du om den er udgivet på Blu-Ray? Jeg kan ikke umiddelbart se den nogen steder.

Enig i din entusiasme omkring James Woods. Bare ærgerligt at han nu om dage er hårdt ramt af Hollywood's blacklist, så han ikke får nogen gode roller.Mike Haggar skrev:
Wow, ja, Fast-Walking lyder vildt fed. Vil da lige se, om jeg kan finde sådan en film på iTunes.


Jeg har den på DVD fra Frankrig, hvor den er en del af Les Trésors Warner - og den er udgivet på DVD af Warner Archive Collection i USA. Jeg kan ikke umiddelbart se, at den kan streames på f.eks. Amazon.com, desværre. Den ville være en oplagt kandidat til en Blu-ray-udgivelse fra Warner Archive Collection - I'd buy it 8)

_________________
How does it feel to have a wacko for a son?

njhansen på Letterboxd

La collezione


Top
   
Indlæg: man sep 10, 2018 9:03 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: ons nov 20, 2002 2:01
Indlæg: 12541
Geografisk sted: Metro City
njhansen skrev:
Billede

Fast-Walking (Harris, 1982)

:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty:

[samt en masse meget gode pointer - cutter for at spare plads]Fast-Walking

Det lykkedes mig at finde Fast-Walking på US iTunes. Jeg har haft lyst til at se filmen siden njhansens omtale, så i lørdags satte jeg mig så og så denne James Woods og Tim McIntyre-drevne fængselsthriller, hvis fortælling bæres igennem af stærke præsentationer fra fængselsbetjent Woods, skurken og fængselsbossen McIntyre og den kvindelige forfører, Kay Lenz. Alle tre spiller ganske enkelt blændende i Fast-Walking, der ligger et sted mellem sort komedie og barsk thriller.

Woods' Fast-Walking er en hustler uden sidestykke, der med sin firsercharme og stramme bukser siddende langt over navlen smyger sig gennem tilværelsen og arbejdet, og hvis fætter desværre er den onde Wasco, der spilles af McIntyre. McIntyre er den selvsikre fænselsindsatte med særlige priviligier og som njhansen ganske rigtigt siger, så er Wascos monologer djævelske. Man har ikke rigtigt lyst til at lægge sig ud med ham.

Enkelte scener er vildt underlige, f.eks. da man opdager, at Fast-Walking også arbejder for Evie, som er Wascos søster og driver et bordel i baghaven, hvor der så lige står nogen og spuler to helt nøgne damer lige pludselig - det lignede ren Caligula. Store dele af denne fortælling er lidt uhyrligt, men det fungerer rigtigt godt og jeg er glad for, at jeg tog chancen og så denne Woods-film. Der er i øvrigt en anselig mængde nøgenhed i filmen, hvis det skulle genere nogen. :)

:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty:

_________________
Film jeg har set i 2019 | 2018 |
TV-serier jeg har set i 2019 | 2018 |


Top
   
Indlæg: tirs sep 11, 2018 14:47 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: lør apr 12, 2003 1:01
Indlæg: 12678
Geografisk sted: Miskatonic University
Mike Haggar skrev:
njhansen skrev:

Fast-Walking (Harris, 1982)

:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty:

[samt en masse meget gode pointer - cutter for at spare plads]Fast-Walking

Det lykkedes mig at finde Fast-Walking på US iTunes. Jeg har haft lyst til at se filmen siden njhansens omtale, så i lørdags satte jeg mig så og så denne James Woods og Tim McIntyre-drevne fængselsthriller, hvis fortælling bæres igennem af stærke præsentationer fra fængselsbetjent Woods, skurken og fængselsbossen McIntyre og den kvindelige forfører, Kay Lenz. Alle tre spiller ganske enkelt blændende i Fast-Walking, der ligger et sted mellem sort komedie og barsk thriller.

Woods' Fast-Walking er en hustler uden sidestykke, der med sin firsercharme og stramme bukser siddende langt over navlen smyger sig gennem tilværelsen og arbejdet, og hvis fætter desværre er den onde Wasco, der spilles af McIntyre. McIntyre er den selvsikre fænselsindsatte med særlige priviligier og som njhansen ganske rigtigt siger, så er Wascos monologer djævelske. Man har ikke rigtigt lyst til at lægge sig ud med ham.

Enkelte scener er vildt underlige, f.eks. da man opdager, at Fast-Walking også arbejder for Evie, som er Wascos søster og driver et bordel i baghaven, hvor der så lige står nogen og spuler to helt nøgne damer lige pludselig - det lignede ren Caligula. Store dele af denne fortælling er lidt uhyrligt, men det fungerer rigtigt godt og jeg er glad for, at jeg tog chancen og så denne Woods-film. Der er i øvrigt en anselig mængde nøgenhed i filmen, hvis det skulle genere nogen. :)

:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty:


Fedt! Godt at du også kunne lide den. Jeg synes, at den var en forrygende omgang sleaze med Woods, McIntire og Lenz.

Du har helt ret: nogle scener er meget underlige, men det medvirker til filmens helt specielle stemning, hvor man aldrig helt ved, hvad der vil ske.

_________________
How does it feel to have a wacko for a son?

njhansen på Letterboxd

La collezione


Top
   
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne  Svar på emne  [ 86 indlæg ]  Gå til side Foregående 1 2 3 4 5 6 Næste

Alle tider er UTC+02:00


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 14 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Gå til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Danish translation & support by Olympus DK Team