DanskHjemmebioForum.dk

Dato og tid er ons maj 22, 2019 20:52

Alle tider er UTC+02:00
Skriv nyt emne  Svar på emne  [ 296 indlæg ]  Gå til side Foregående 111 12 13 14 1520 Næste
Forfatter besked
Indlæg: tors aug 03, 2017 8:58 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: man dec 22, 2003 15:37
Indlæg: 10331
Geografisk sted: 9530 Dusty Circle
JULI 2017:

:starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty: Jackass 3.5 (2011) :netflix:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starhalf: Dunkirk (2017) :biograf:
:starfull: :starfull: :starhalf: :starempty: :starempty: :starempty: Beware The Slenderman (docu) (2016) :hbo:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: Westworld: Sæson 1 (2016) :hbo:

Billede

Så er der gået sommerferie i den...

Eddermame en sløj måned kvantitetsmæssigt, men heldigvis var kvaliteten i top, med årets hidtidige bedste bio-oplevelse med Dunkirk der var virkelig gribende, realistisk og grusom. Kæmpe anbefaling herfra.

Derudover fik jeg pløjet første sæson af Westworld, hvilket var en stor fornøjelse, på trods af lidt pacing-problemer.

EDIT: Og så fik jeg også, for at afprøve mit nye HBO-abb, set dokumentaren Beware The Slenderman, som desværre var elendig og nærmest spild af tid. Øv, havde ellers glædet mig.

:lightsabre:

_________________
Billede Pludseligt griber galskaben os....vi bliver helt vilde i øjnene ....og skærer tænder....(Iboga-Tabernathe)
Årets film 2009-2017 (+ clickbait) :naughty: + ÅRETS FILM 2018 | Hvilke film har jeg set i | 2017 | 2018 | 2019 Billede


Senest rettet af DeathPosture tors aug 03, 2017 15:28, rettet i alt 4 gange.

Top
   
Indlæg: tors aug 03, 2017 12:58 
Offline
Site Admin
Brugeravatar

Tilmeldt: ons dec 31, 2003 13:16
Indlæg: 7350
Henrik, som altid tak for nogle gode, præcise anmeldelser og mere inspiration til den uendelige watchliste. Nok især Hardcore, som Bæveren havde en god anmeldelse af. Fedt at se, hvor meget du kommer rundt i genrerne (fra The Birth of a Nation - som jeg hellere må få ned fra hylden - og helt til Fast Five). Fantastisk Pamela-anekdote :)

Jeg ærgrede mig selv over Chariots of Fire, som jeg fandt gumpetung og uengagerende, men vi er enige om, at Vangelis' score er alle tiders. Til gengæld har du fået givet mig mere blod på tanden med The Long Good Friday, som jeg også har stående uset.

Min egen juli endte bedre end ventet:
Juli: - 14 stk.
:starfull: :starfull: :starfull: :starhalf: :starempty: :starempty: The Man in a White Suit (1951) :bluray:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: Man With a Movie Camera (1929) :bluray:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: Excalibur (1981) :bluray:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: Total Recall (1990) :bluray: *anmeldelse*
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: La La Land (2016) :bluray:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: Planet of the Apes (1968) :bluray:
:starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty: Cargo (2009) :bluray:
:starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty: The Lego Batman Movie (2017) :bluray:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: Dunkirk (2017) :biograf: *anmeldelse*
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: War of the Planet of the Apes (2017) :biograf: *anmeldelse*
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: Baby Driver (2017) :biograf: *anmeldelse*
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starhalf: Twilight Zone: Season 2 :bluray:
:starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty: Small Soldiers (1998) :bluray: *anmeldelse*
:starfull: :starfull: :starfull: :starhalf: :starempty: :starempty: The In-Laws (1979) :bluray:

Jeg måtte sætte lidt turbo på til sidst, efter Christian Monggaard i seneste Filmnørdens Hjørne-podcast havde udråbt mig til "vist en ung mand" og "historieløs". Historieløs kan jeg fint leve med, men ung mand?? Fandme nej. Så jeg sluttede måneden af med tre film for gamle mænd, hvoraf jeg især var skuffet over Ealing-komedien The Man in the White Suit med en ung Alec Guinness og en ditto Michael Gough (Alfred i Burtons Batman-film). Den sidste halve time er morsom, men ellers var den ret tam. The Man With a Movie Camera er udråbt til historiens bedste dokumentar - helt deroppe er jeg ikke, men som en proto-Koyaanisqatsi er der ingen tvivl om, at den teknisk set var ret banebrydende. Excalibur var... speciel. Den skriver jeg mere om senere.

Ellers stod måneden på div. gensyn, hvoraf nogle holdt bedre end andre (Cargo faldt lidt til jorden i 2. omgang). Lego Batman Movie var simpelthen så overgearet og -læsset, at jeg koblede fra undervejs. Dunkirk og sidste Abernes Planet var de bedste nye film, jeg fik set. Criterion-udgaven af The In-Laws var flot og velproduceret, men denne komedie med Peter Falk og Alan Arkin var - trods sjove scener hist og er - lidt for bagatelagtig til, at jeg kunne huske meget af den bagefter.

Og så må jeg endnu engang konstatere, at jeg aldrig bliver seriehaj. Jeg kom endelig i mål med de sidste afsnit af Twilight Zone: sæson 2, der er nogenlunde lige så gennemført som sæson 1. Og derudover følger jeg pænt med i Twin Peaks: The Return og ser The Handmaid's Tale, men for det meste vil jeg bare hellere se en film...

_________________
- Jacob
"I can't make out whether you're bloody bad-mannered, or just half-witted."
Sete film


Top
   
Indlæg: tors aug 03, 2017 14:28 
Offline

Tilmeldt: tors sep 09, 2010 14:34
Indlæg: 1404
Buck Rogers, tak for de pæne ord. Jeg kan se at vi har stort overlap i BD-samlingen, og 4 af de ældre titler du har set, har jeg endnu tilgode at se. Jeg kan også kun være enig i din Total Recall anmeldelse; jeg har på en tidligere bopæl haft posteren fra den fantastiske film hængende som plakat over min seng i 17 år, så jeg har sagt godnat til Arnold mange gange (og været nervøs for (eller måske håbet på) at vågne op på Mars næste morgen :shock: )

Nå, det var dig som fik Filmnørdens Hjørne's kærlighed at føle. Lidt ærgerligt når man ikke selv kan tage til genmæle direkte. Men jeg kan kun være enig i deres pointe med, at man bliver bedre til at "afkode" film, jo flere man ser, og det indimellem kan være en stor hjælp at få en entusiast til at forklare hvorfor han/hun syntes det er en genial film, for det kan jo ikke udelukkes at man selv har misset noget teknisk, tematisk eller symbolsk guld. Vel at mærke så længe man har retten til at fastholde at man ikke bryder sig om den pågældende film uden at blive svinet til at den grund. Smag og behag er forskellige, og man skal nogle gange bare blive enige om at man er uenig.

Jeg har det nok også lidt ligesom dig m.h.t. serier. Der er en del i min BD-samling, og der bliver også jævnligt indkøbt nye must-see serier, men det er så psykologisk svært at få taget hul på måske 60 timers spilletid, når der nu også er så mange spillefilm, der skal ses. Oh, well, så længe de står på hylden, så løber de ingen steder, og der skal jo også være noget underholdning til pensionistårene. Dengang da man kun havde DR tv, så var serieafhængigheden meget større, for man måtte for guds skyld ikke gå glip af et afsnit af f.eks. "Rødder", "To Brødre", "Shogun" eller "Månebase Alpha" for der var ikke noget der hed videooptager eller uendelige genudsendelser (derfor var der sgu krise når badmintontræningen sluttede 45 minutter før "Månebase Alpha", og man måtte ase hjem på cyklen om vinteren med vådt hår, OG nå at hænge det våde tøj til tørre, for at nå at se ugens afsnit).


Top
   
Indlæg: tors aug 03, 2017 15:39 
Offline
Site Admin
Brugeravatar

Tilmeldt: ons dec 31, 2003 13:16
Indlæg: 7350
God smag :thumb: Jeg har gjort en ekstra indsats for at komme lidt i bund (??) med BD'erne på det seneste. Der var et konstant overskud hver måned, så der kom flere ind, end der blev set. Og du har selvfølgelig ret i, at de ikke løber nogen steder, men rent mentalt er det alligevel fedt at få skiverne i afspilleren. Så slipper man også for sine børns lidt spøjse protester over, at man har mange film i forvejen. Nu køber jeg også en masse brætspil, så har de i det mindste to områder at brokke sig over ;)
Jeg ved ikke, om jeg ville ønske at vågne op under Coohagens styre, men der skulle da nok være plads til Sharon Stone i sengen, hvis det var!

Jeg morer mig mest over Hjørnets udmelding; den var da til at tage og føle på, især når man ikke føler sig helt så meget som lallende novice, som det kom til at fremstå - men det havde været rart at kende præmissen for udsendelsen lidt bedre, for så havde jeg nok underbygget min holdning til Goodfellas mere grundigt. Men enig, det kan da være rart at få serveret noget ekstra indsigt. Jeg er så bare stadig ikke så benovet over filmen, som jeg åbenbart burde være.

Citat:
det er så psykologisk svært at få taget hul på måske 60 timers spilletid, når der nu også er så mange spillefilm, der skal ses

Amen! Det er lige præcis den samme argumentation, jeg plejer at bruge. Jeg kan godt forstå trygheden i at have nogenlunde samme persongalleri og miljø hver gang, men næste alle serier over en vis længde kører lidt i tomgang ind imellem, og jeg er nok bare mere til at komme rundt i genrer og udtryksformer i de ca. 30 film, som jeg kan nå på de 60 timer. Derfor er jeg generelt mest til enkeltstående afsnit eller antologiserier som Twilight Zone, Black Mirror eller Star Trek.

Men jeg synes næsten, at serieafhængigheden i dag er større. I de glade, videofri monopoldage kunne man ganske vist ærgre sig voldsomt, hvis man missede et afsnit - for det skete jo - men til gengæld var der så ikke noget at gøre ved det. I dag er der ingen undskyldning for ikke at se samtlige afsnit, og der er jo et mylder af sikkert prima serier, der tigger om min opmærksomhed på HBO og Netflix. Men puha, hvor skal man starte? 56 afsnit Boardwalk Empire, 86 afsnit Sopranos, 65 afsnit House of Cards.... så får jeg i alt fald aldrig set min Kurosawa eller min Woody :)

_________________
- Jacob
"I can't make out whether you're bloody bad-mannered, or just half-witted."
Sete film


Top
   
Indlæg: tors aug 03, 2017 16:16 
Offline

Tilmeldt: tors sep 09, 2010 14:34
Indlæg: 1404
Buck Rogers skrev:
Jeg har gjort en ekstra indsats for at komme lidt i bund (??) med BD'erne på det seneste. Der var et konstant overskud hver måned, så der kom flere ind, end der blev set.

Jeg rundede i denne uge et skarpt hjørne, nemlig titel nr. 4.000 på BD i samlingen, og jeg mangler stadig at se 2.544 af dem (f.eks. Soprano's "The Complete Series" tæller kun som én titel!) på BD, så jeg er seriøst i tvivl om jeg nogensinde kommer i bund, når der samtidig kommer nyindkøb til. Jeg er alene i husstanden, så "dumme" spørgsmål om min manglende indsigt om det fornuftige i det slipper jeg for.


Top
   
Indlæg: tors aug 03, 2017 21:48 
Offline
Site Admin
Brugeravatar

Tilmeldt: ons dec 31, 2003 13:16
Indlæg: 7350
Hold. Da. Kæft! Ja, så kan jeg godt se, at jeg ikke behøver at være så presset over de uåbnede film. Men det må være en god fornemmelse at have et ordentligt "bibliotek".

_________________
- Jacob
"I can't make out whether you're bloody bad-mannered, or just half-witted."
Sete film


Top
   
Indlæg: tirs aug 08, 2017 10:12 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: tirs apr 12, 2005 9:48
Indlæg: 5282
Juli:
:starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty: Fortress of War (2010) :bluray:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: Dunkirk (2017) :biograf:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: Patriots Day (2016) :itunes:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: Pulse (2001) :bluray:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: Under Sandet (2015) :bluray:
:starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty: The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning (2006) :dvd:
:starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty: R (2010) :netflix:
:starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty: :starempty: Clear History (2013) :netflix:
:starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty: Kidnapped (2010) :dvd:
:starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty: Curse of Chucky (2013) :bluray:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: The Furious Gods: Making Prometheus (2012) :bluray:
:starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty: :starempty: Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008) :bluray:

_________________
Hvad ser jeg i 2019? Klik her.
Hvad så jeg i 2018? Klik her.
Hvad så jeg i 2017? Klik her.

Pssst! Læs med på Sørensen Exploitation Cinema (2011-2018)


Top
   
Indlæg: fre aug 11, 2017 12:55 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: fre nov 06, 2009 20:47
Indlæg: 4390
Geografisk sted: Sunny Hill
Det blev til 33 sete film i juli, hvor 4 dem er kortfilm. 28 ud af de 33 er ikke set før.

Der var faktisk rigtige mange gode film i juli, men jeg orker ikke lige skrive det vilde om, da det sikkert bare ender med blive til en masse unødvendigt fyld. I toppen har jeg Baby Driver, A Simple Plan og Sexy Beast, hvor Wonder Woman (som jeg så samme aften med Baby Driver) var ganske en fornuftig DC-film.
Andre mindeværdig film har jeg Underverden, Thesis, Cutter's Way, Miami Blues, Ricochet, Free Fire og Steppeulven.

Nolans Dunkirk er ikke lige med i puljen ovenover, da jeg egentlig hellere vil anbefale Leslie Normans fra 1958, som jeg så i forrige måned.

Månedens bundskraber går til desværre til Underworld: Blood Wars.

Månedens anbefalinger fra en eller flere DAHF'er; The Horseman og dokumentaren I Am Not Your Negro.

Min første anbefaling bliver igen kortfilm fra Neill Blomkamps spændende projekt med Firebase og Zygote. Af spillefilm anbefalinger kommer der igen én fra samme arbejdskollega (med The Raiders of Atlantis), hvor denne gang er Battletruck.

_________________
Billede
ÅRETS FILM 2017 | Film jeg har set i 2018 + 2012-2017 m.f. | Billede


Senest rettet af ImpulzE man aug 14, 2017 10:28, rettet i alt 2 gange.

Top
   
Indlæg: fre aug 11, 2017 13:47 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: fre nov 06, 2009 20:47
Indlæg: 4390
Geografisk sted: Sunny Hill
2017 | jan | feb | mar | april | maj| jun | jul | aug | sep | okt | nov | dec
Rangeret efter WR (vægtede gennemsnit), set af minimum 2 og opefter. Formaterne er der ingen minimum krav.

Juli 260 sete film (Sexy Beast, Dunkirk, The Dark Knight)
Billede Billede Billede
Formater med højst rangerede film:
:biograf: | :youtube: | :filmstriben:


Efter serierne og Pjaltes sindssyge mange kortfilm (som først tages med til sidst) er frasorteret, blev der til hele 260 sete film i juli, hvor 257 af de 260 havde fået angivet karakterer.

Uha, denne måned er spændende og ret sjov :naughty:
Ray Winstone som Sexy Beast, slikker sol på 1. pladsen, mens skakkels Nolan må nøjes med 2. pladsen med Dunkirk, selvom filmen er blevet set af hele 6 DAHF'er! Men godt for Nolan, men mere trist for Baby Driver der bliver overhalet af The Dark Knight og tager 3. pladsen.

Månedens bundskraber er Love & Friendship.

Hvis der er spørgsmål eller ønske om noget mere dybdegående, så skriv endelig.

_________________
Billede
ÅRETS FILM 2017 | Film jeg har set i 2018 + 2012-2017 m.f. | Billede


Senest rettet af ImpulzE man dec 11, 2017 16:22, rettet i alt 4 gange.

Top
   
Indlæg: fre aug 11, 2017 13:53 
Offline
Site Admin
Brugeravatar

Tilmeldt: ons maj 23, 2007 16:57
Indlæg: 8872
Geografisk sted: Vejle
ImpulzE skrev:
Efter serierne og Pjaltes sindssyge mange kortfilm...

:laugh: Ja, der var lige en feriedag, som stod i kortfilmens tegn herhjemme ;)

_________________
Hvilke film har jeg set i 2019?


Top
   
Indlæg: fre aug 11, 2017 14:01 
Offline

Tilmeldt: tors sep 09, 2010 14:34
Indlæg: 1404
Sjovt at se at britiske instruktører dominerer topplaceringerne.

ImpulzE: Tak for at hjælpe med til at få Sexy Beast i top i denne måned :beerchug: . Den er virkelig fed.


Top
   
Indlæg: tors aug 31, 2017 9:14 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: tirs apr 12, 2005 9:48
Indlæg: 5282
August:
:starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty: :starempty: It Comes at Night (2017) :biograf:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: Captain America: Civil War (2016) :bluray:
:starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty: After Porn Ends 2 (2017) :netflix:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: Tower (2016) :netflix:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: Eagles of Death Metal: Nos Amis (Our Friends) (2017) :netflix:
:starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty: The Age of Spin: Dave Chappelle Live at the Hollywood Palladium (2017) :netflix:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: The Treatment (2014) :bluray:
:starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty: Ouija: Origin of Evil (2016) :bluray:
:starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty: The Hollow Point (2016) :bluray:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: The Autopsy of Jane Doe (2016) :bluray:
:starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty: The Devil's Candy (2015) :bluray:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: Life (2017) :blockbuster:
:starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty: Broadchurch Sæson 3 (2017) :itunes:
:starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty: Victor Frankenstein (2015) :bluray:

_________________
Hvad ser jeg i 2019? Klik her.
Hvad så jeg i 2018? Klik her.
Hvad så jeg i 2017? Klik her.

Pssst! Læs med på Sørensen Exploitation Cinema (2011-2018)


Top
   
Indlæg: tors aug 31, 2017 9:39 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: tirs apr 15, 2008 22:37
Indlæg: 701
rammy skrev:
August:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: The Treatment (2014) :bluray:


Godt at se en der værdsætter en af de bedste thrillere der er lavet (IMO).. :clap:


Top
   
Indlæg: tors aug 31, 2017 10:53 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: tirs apr 12, 2005 9:48
Indlæg: 5282
pallec skrev:
rammy skrev:
August:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: The Treatment (2014) :bluray:


Godt at se en der værdsætter en af de bedste thrillere der er lavet (IMO).. :clap:


Ja, det er eddermame skrappe sager. Har man selv børn, så er det næsten en ulidelig film at se. Ond og mørk, komplet strippet for hollywood'sk pis og papir.

_________________
Hvad ser jeg i 2019? Klik her.
Hvad så jeg i 2018? Klik her.
Hvad så jeg i 2017? Klik her.

Pssst! Læs med på Sørensen Exploitation Cinema (2011-2018)


Top
   
Indlæg: tors aug 31, 2017 20:57 
Offline
Site Admin
Brugeravatar

Tilmeldt: ons maj 23, 2007 16:57
Indlæg: 8872
Geografisk sted: Vejle
August (22 film:)

:starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty: T.J. Miller: Meticulously Ridiculous :hbo:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: Wild Things :viaplay:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: Hocus Pocus :viaplay:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: Mustang :viaplay:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: Born Into Brothels: Calcutta's Red Light Kids :netflix:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: The White Helmets :netflix:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: I Am Your Father :netflix:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: Miracle on 34th Street (1947) :netflix:
:starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty: :starempty: After Porn Ends 2 :netflix:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: Balto :viaplay:
:starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty: The Muppets From Outer Space :viaplay:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: Ghosts of the Abyss :cmore:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: Curious George :viaplay:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: A Perfect World :hbo:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: Dunkirk :biograf:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: The Da Vinci Code :viaplay:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: Inferno :viaplay:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: The Burning :youtube:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: Hacksaw Ridge :cmore:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: Sausage Party :viaplay:
:starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty: Mechanic: Resurrection :viaplay:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: Central Intelligence :viaplay:

_________________
Hvilke film har jeg set i 2019?


Top
   
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne  Svar på emne  [ 296 indlæg ]  Gå til side Foregående 111 12 13 14 1520 Næste

Alle tider er UTC+02:00


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 4 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Gå til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Danish translation & support by Olympus DK Team