DanskHjemmebioForum.dk

Dato og tid er tors maj 23, 2019 12:51

Alle tider er UTC+02:00
Skriv nyt emne  Svar på emne  [ 296 indlæg ]  Gå til side Foregående 18 9 10 11 1220 Næste
Forfatter besked
Indlæg: fre jun 02, 2017 19:51 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: fre nov 06, 2009 20:47
Indlæg: 4390
Geografisk sted: Sunny Hill
Fuzhi skrev:
Det blev til gensyn med de fremragende The Handmaiden og Hell Or High Water. TIl gengæld skuffede Alien: Covenant fælt.
Enig med Covenant, men The Handmaiden ser jeg virkelig frem til at se!

_________________
Billede
ÅRETS FILM 2017 | Film jeg har set i 2018 + 2012-2017 m.f. | Billede


Top
   
Indlæg: tirs jun 06, 2017 17:23 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: tirs feb 12, 2002 2:01
Indlæg: 6336
Geografisk sted: Rimmerby Norlan
16 film blev det til i maj.

Citat:
Maj
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: - Syng :blockbuster:
:starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty: - From Dusk Till Dawn 3: The Hangman's Daughter :TV:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: - The Boss Baby :biograf:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: - The Revenant :dvd:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: - Interstellar :dvd:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: - Mad Max: Fury Road :dvd:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: - Birdman :dvd:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: - The Theory of Everything :dvd:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: - Nightcrawler :dvd:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: - The Grand Budapest Hotel :dvd:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: - The Martian :dvd:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: - Boyhood :dvd:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: - Foxcatcher :dvd:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: - Everest :dvd:
:starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty: :starempty: - Dræberne fra Nibe :blockbuster:
:starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty: - Alien: Covenant :biograf:


Det blev i maj til lidt blandede af de sidste par års gode film. Højdepunkterne med både 2014 og 2015s bedste - Birdman og The Revenant - med Boyhood lige i hælene på dem. Bundskraberen var et leje på Blockbuster med Dræberne fra Nibe. Bevares, den har enkelte højdepunkter, men humoren virker i store dele af den bare forceret.

Alien: Covenant havde jeg set frem til, men, som andre også har givet udtryk for, var den en skuffelse. Jeg er en af dem der var begejstret for den nye vinkel på universet i Prometheus, og jeg er ked af at man ikke har fulgt den vej. Jeg tror dog, at filmen ved et gensyn kan komme op på små fire stjerner, da jeg så kan se den mere på dens egne præmisser, i stedet for fortsættelsen til noget som jeg synes var ret godt.

_________________
Årets film 2018 - Sete film i 2019


Top
   
Indlæg: fre jun 09, 2017 9:31 
Offline

Tilmeldt: tors sep 09, 2010 14:34
Indlæg: 1404
Maj:

:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: Arlington Road, 1999, Mark Pellington: :bluray: Før 9/11 var de alvorligste terrorhandlinger i USA begået af ”indenlandske” tosser, der havde set sig sure på staten. Jeff Bridges spiller universitetsprofessoren, som har mistet sin FBI-kone i en terrorsag, og i sin sorg er han begyndt at se potentielle terrorister overalt. Tim Robbins er den venlige nabo, som der alligevel er noget lusket over. Godt skuespil og filmhåndværk over hele linjen, og dog en slutning, der måske er tvistet en smule udover det troværdige.

:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: Mea Culpa, 2014, Fred Cavaye: :bluray: En fransk midaldrende politimand har været skyld i at et par uskyldige civile er døde og han har det svært med sig selv og familien og er blevet lidt af en enspænder på arbejdet. Han er dog stadigvæk kold som is, når han bliver virvlet ind i en sag om selvtægts-betjente og narkogangstere. Højt tempo og solid action, som franskmændene har spyttet ud de sidste 10 år, men Luc Besson har ikke været inde over denne her, og det er et plus.

:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starhalf: :starempty: Thunderbolt & Lightfoot, 1974, Michael Cimino: :bluray: Clint Eastwood som pengeskabsrøveren på flugt og Jeff Bridges som den unge knægt, der søger eventyr, slår sig sammen i et road-trip. De er på en gang på flugt og leder efter udbyttet fra et af Clint’s tidligere kup. Det bliver hen ad vejen til en heistfilm. Masser af fede biroller, godt skuespil og dejlig USA-midtvest stemning.

:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: Play Dirty, 1969, Andre De Toth: :bluray: Under 2. verdenskrig skal en britisk deling forsøge at sprænge et tysk oliedepot i luften bag fjendens linjer i Nordafrika. Michael Caine bliver i sidste øjeblik befalingsmand for den mildt sagt antiautoritære gruppe af soldater. Undervejs er der derfor både en kamp mod italienske og tyske tropper, men så sandelig også internt i gruppen. Fin underholdning (hvis man kan lide lidt old-school krigsfilm), og en masse farverige karakterer.

:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: Pieces, 1982, Juan Piquer Simon: :bluray: På et universitet bliver et voksende antal piger myrdet, og forskellige kropsdele mangler fra ligene. Det er selvfølgelig en motorsav, der anvendes til at samle materiale til morderens eget lille puslespil. Helt basal, men underholdende, slasher, der er krydret med en god portion nudity og godt med blod.

:starfull: :starfull: :starfull: :starhalf: :starempty: :starempty: Okay, 2002, Jesper W. Nielsen: :bluray: Paprika Steen er en typisk kvinde, der med hård hånd styrer karriere, mand, barn og hjem. Da hendes far (Ole Ernst) bliver dødeligt syg tilbyder hun at han flytter hjem til hende og familien i den sidste tid. Problemer opstår. Typisk dansk hverdags-komedie, hvor mange figurer er lige en tand for karikerede/fjollede og alle replikker afleveres med påtaget ironisk distance. Når der er et par alvorlige scener, er det heldigvis bakket op af godt skuespil.

:starfull: :starfull: :starfull: :starhalf: :starempty: :starempty: The Hard Way, 1991, John Badham: :bluray: Michael J. Fox er en lidt flødebolle-agtig Hollywood actionfilmstjerne, som “kommer i lære” hos en modvillig New York betjent, spillet af James Woods. Fox kan så omvendt lære Woods lidt om hvordan man scorer damer. Actionkomedier med umage par var der mange af i 1980’erne og 90’erne, og selvom der er mange imponerede set-ups i denne her, så virker det hele lidt tamt.

:starfull: :starfull: :starfull: :starhalf: :starempty: :starempty: Pitch Perfect 2, 2015, Elizabeth Banks: :bluray: De konkurrencemindede acapella-syngende tøser er tilbage, og skal nu konkurrere til VM. Alle karaktererne er en-dimensionelle og det er faktisk kun Rebel Wilson, der viser lidt ægte humoristisk sans. Men jeg må have været i et tilgivende humør, for jeg var alligevel godt underholdt. Dansk islæt i form af Birgitte Hjort-Sørensen som leder af den tyske sang-gruppe, og så har man sat en masse skilte på dansk op på en spejderplads i Louisiana, så VM-finalen skal forestille at foregå i Danmark.

:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: Cohen & Tate, 1988, Eric Red: :bluray: Et par lejemordere skal dræbe en familie (minus sønnen), som er i vidnebeskyttelse. Sønnen skal fragtes tilbage til forbryderne, så de kan finde ud hvad han ved. Undervejs i bilturen begynder drengen at spille de to lejemordere og deres i forvejen meget forskellige personligheder, ud mod hinanden. En lille film med få karakterer, der det meste af tiden foregår i en bil, men alligevel dejlig uforudsigelig og underholdende.

:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starhalf: :starempty: School Of Rock, 2003, Richard Linklater: :bluray: Jack Black spiller en guitarist, der sværger til classic rock. Han bliver fyret fra sit band, og får snydt sig til at blive vikar for en klasse med 13-årige på en privatskole. Her smider han det normale pensum ud og laver i stedet School Of Rock. Dejlig charmerende komedie med fed musik, og en masse børneskuespillere, der ikke er pinlige.

:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: Seven Thieves, 1960, Henry Hathaway: :bluray: En gruppe gentlemen-tyve vil røve pengeskabet i Monte Carlo’s casino, og helt klassisk følger vi gruppen blive samlet, forberedelserne og gennemførelsen. Fine kræfter som Edward G. Robinson, Rod Steiger, Eli Wallach og en meget sexet Joan Collins er godt selskab, og der er også plads til et par sidehistorier om personlige relationer.

:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: 1941, 1979, Steven Spielberg: :bluray: Da Spielberg lavede 1941 efter mesterværkerne ”Jaws” og ”Close Entounters Of The Third Kind”, var den selvfølgelig en gigantisk skuffelse. En humoristisk film om 2. verdenskrig sank hurtigere end den japanske u-båd, der forsøger at sigte sig ind på Hollywood. Næsten 40 år efter kan jeg godt finde lidt humor og en hel del generel craziness i rodebunken, hvor stjernerne står i kø for en lille rolle.

:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: Cry Baby, 1990, John Waters: :bluray: Rock-a-Billy og Doo-Wop i lange baner er hovedingredienserne i John Waters musical om byens pæne unge mennesker og ”The Drapes”, som er alle udskuddene og læderjakkerne. Selvfølgelig falder den pæne Allison for Johnny Depp’s Drape, fordi han er så følsom at han af og til fælder en tåre. Som sædvanlig fra Waters er det en hyldest til tilværelsens skæve eksistenser, men da det er en studie-film er den renset for de helt outrere indfald, der ellers er hans varemærke.

:starfull: :starfull: :starfull: :starhalf: :starempty: :starempty: Our Brand Is Crisis, 2015, David Gordon Green: :bluray: Sandra Bullock spiller en politisk rådgiver, med speciale i at vinde valgkampe, med fine og ufine metoder. Hun hyres af en præsidentkandidat i Bolivia, mest fordi den politiske modstander har hyret Bullocks ærkefjende indenfor hendes eget fag, spillet af Billy Bob Thornton. Den historie er basalt set spændende, hvis manuskriptet er godt, og det er det langt hen ad vejen, men det er til gengæld heller ikke særlig originalt. Pluspoint til trods alt gode præstationer fra Bullock og Thornton.

:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starhalf: :starempty: I Could Go On Singing, 1963, Ronald Neame: :bluray: Judy Garland spiller sangerinden, der har måttet opgive at opforstre sin søn for at forfølge karrieren. Nu er drengen 14 år og han bor i London med den rigtige far, men han tror han er adopteret. Nu er Judy i London for at synge og alle 3 mødes, og moderkærligheden bliver nu så stærk at Judy vil have drengen tilbage. En lidt sødsuppe-agtig handling, men Garland (i sin sidste film) har 4 fantastiske sangnumre og spiller ærligt og ægte i en rolle, der på mange måder minder om hendes eget liv.

:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: Road Games, 1981, Richard Franklin: :bluray: Stacy Keach er truckdriver i Australien, og han har en formodning om at en varebil, som han ofte ser på sin rute, køres af en eftersøgt kvindemorder. Undervejs samler han blafferen Jamie Lee Curtis op, så han har nogen af snakke med på landevejen. Fin lille thriller road-movie, og på trods af et lille budget, er der en masse lækkert kameraarbejde og tænkt over det visuelle.

:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: Interiors, 1978, Woody Allen: :bluray: Den første 100% alvorlige film fra Allen om flere generationer i en dysfunktionel familie – selvfølgelig blandt den kreative øvre middelklasse på USA’s østkyst. Temaerne er bristede drømme og hvordan gamle uløste konflikter bare bliver større med tiden. En masse gode skuespilpræstationer og et fint manuskript, men som titlen antyder, så bliver enkelte af de mange indendørs dialogscener næsten som filmet teater.

:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starhalf: :starempty: Dark Blue, 2002, Ron Shelton: :bluray: James Ellroy er kendt for sine L.A. baserede romaner hvor brutalitet og korruption i politistyrken er hovedtemaer, og hans manuskript til Dark Blue er i høj grad i samme boldgade. Kurt Russell giver en super præstation som en politibetjent, der bliver mere og mere korrumperet, men som alligevel har en grænse. Bagtæppet er dagene op til og efter frifindelsen af betjentene, der havde slået Rodney King, og det betyder at både stemningen hos politi og samfund er højspændt. Barsk krimi med mange fine lag.

:starfull: :starfull: :starfull: :starhalf: :starempty: :starempty: Massacre In Dinosaur Valley, 1985, Michele Massimo Tarantini: :bluray: Den italienske genre-pølsefabrik har spyttet denne jungle-ekspedition/strandet-i-vildmarken sag ud. En flok kvinder og mænd med forskellige dagsordener må kæmpe mod naturen, vilde indianere, dyr og modbydelige mine-ejere. Det foregår i den varme brasilianske jungle, så selvfølgelig må kvinderne ofte have så lidt tøj på som muligt. Kun lige akkurat middelmådig, men det kan også være helt fint hvis man er i det rette humør.

:starfull: :starfull: :starfull: :starhalf: :starempty: :starempty: Burke & Hare, 2010, John Landis: :bluray: Historien om Burke & Hare, som i starten af 1800-tallets Edinburgh fremskaffede lig og solgte dem til medicinsk forskning, er fortalt en del gange, og her vælger John Landis en decideret komisk tilgang med Andy Serkis og Simon Pegg. Landis er ikke bange for at være plat og lade skuespillerne overspille og det hele ender som en lidt uoriginal omgang. Det kan godt betale sig følge opmærksomt med, for der er en masse cameo’s og referencer flettet ind.

:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starhalf: :starempty: Dracula, 1958, Terence Fisher: :bluray: En af de første Hammer film med de klassiske monstre. Christopher Lee som Dracula og Peter Cushing som Van Helsing er garanter for en vis seriøsitet. Ikke vanvittigt uhyggelig, blodig eller opfindsom, men sådan skal det på en eller anden måde også være, for atmosfæren er i top.

:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: The Rocketeer, 1991, Joe Johnston: :bluray: Joe Johnston virker som en go-to guy når Spielberg ikke lige er tilgængelig, både når det gælder solidt håndværk og all-round familiehyggelig action. En håbefuld pilot kommer i besiddelse af en prototype til en raket, som man kan spænde på ryggen og flyve med (sådan da). Da vi er i slut-1930’erne er der mange andre, bl.a. tyskerne, som også vil have fingrene i den. God gammeldags tju-bang underholdning, men jeg synes godt man kunne have fået meget mere ud af raketten end det der rent faktisk sker.

:starfull: :starfull: :starfull: :starhalf: :starempty: :starempty: Fast And Furious, 2009, Justin Lin: :bluray: De originale figurer og heist-temaet fra 1’eren er tilbage i denne nr. 4 i serien. Der er bøffet lidt op på alle actionparametre, mens historien er blevet mere simpel. Et actionhøjdepunkt i nogle tunneller er dog så tumpet at jeg må holde lidt igen med stjernerne. Kontinuiteten til de følgende film fornemmer jeg dog bliver lidt problematisk, men vi får se hvordan det bliver løst.

:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starhalf: :starempty: Deranged, 1974, Jeff Gillen: :bluray: Sagen om nekrofilisten Ed Gein har været inspiration for både Psycho og The Texas Chain Saw Massacre, men Deranged holder sig mest til den virkelige historie. Her hedder hovedpersonen dog Ezra, og han bor sammen med sin mor på en øde farm. Da hun dør reagerer han ved at grave hende op fra graven så han ikke er helt så meget alene, og mor skal da også have lidt selskab, så flere lig graves op. Virkelig en feel-bad og trist lavbudgetfilm, som dog har en suveræn skuespilpræstation af Roberts Blossom i hovedrollen.

:starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty: :starempty: Jim Il Primo, 1964 Sergio Bergonzelli: :bluray: Tidlig spaghettiwestern med den gamler traver om gunfighteren, der har pensioneret sig selv, men som så må gribe ind, da en flok banditter begynder at hærge byen. Som altid i denne genre er der nogle herlige typer og ansigter at se på. Der bliver desværre uretfærdigt trukket en stjerne fra pga. en meget ussel transfer på BD’en fra Mill Creek.

:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: Kollektivet, 2016, Thomas Vinterberg: :bluray: Ulrich Thomsen arver barndomshjemmet i form af en stor villa. Konen, Trine Dyrholm, overtaler ham til at omdanne den til et kollektiv (det er i 1970’erne), da hun synes ægteskabet trænger til lidt nye impulser. Men måske bliver det for stor en omvæltning at der altid er mange om at træffe beslutninger og at far-mor-barn kernefamilien ikke eksisterer længere. Ikke synderligt originalt, men alligevel værd at bruge tid på.


Top
   
Indlæg: fre jun 09, 2017 10:51 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: ons jun 23, 2010 12:40
Indlæg: 1776
Geografisk sted: Aalborg
Flot opsummering endnu engang. Gid man selv havde evner og vilje :notworthy:


Henrik24 skrev:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starhalf: :starempty: Dark Blue, 2002, Ron Shelton: :bluray: James Ellroy er kendt for sine L.A. baserede romaner hvor brutalitet og korruption i politistyrken er hovedtemaer, og hans manuskript til Dark Blue er i høj grad i samme boldgade. Kurt Russell giver en super præstation som en politibetjent, der bliver mere og mere korrumperet, men som alligevel har en grænse. Bagtæppet er dagene op til og efter frifindelsen af betjentene, der havde slået Rodney King, og det betyder at både stemningen hos politi og samfund er højspændt. Barsk krimi med mange fine lag.


Hvor er det lækkert, at denne bliver hevet op af skuffen igen. Virkelig god film, som jeg selv havde fornøjelsen af at gense tidligere på året. Den holder stadig 110% og for os, der er så gamle, at vi kan huske, hvordan det stod til i LA efter Rodney King episoden, gør det bare oplevelsen endnu bedre.
Kæmpe anbefaling. :beerchug:

_________________
"Always be yourself...Unless You suck"


Top
   
Indlæg: fre jun 09, 2017 11:02 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: tirs jan 30, 2001 2:01
Indlæg: 27264
Buck Rogers skrev:
:starfull: :starfull: :starhalf: :starempty: :starempty: :starempty: Harry Potter and the Half-Blood Prince (2009) :bluray:


Jeg blev færdig med den i dag. Det tog en evighed! Den sidste halve time var fin nok, men der var det alt alt for sent. Inden da blev vi præsenteret for bl.a. to timers kaloriefattige kærlighedshistorier. Den starter godt ud med fede scener der ligner en katastrofefilm, men så snart Jim Broadbents karakter bliver introduceret, så styrtdykker det. Det var en dårlig film.

To to go og så er det slut.


Top
   
Indlæg: fre jun 09, 2017 11:37 
Offline
Site Admin
Brugeravatar

Tilmeldt: ons dec 31, 2003 13:16
Indlæg: 7350
@Henrik24: wow, hatten af for dit filmkiggeri og for dine fremragende sammendrag bagefter. Jeg faldt mest over "Massacre In Dinosaur Valley", der jo lyder som a combo made i heaven :D Jeg er også spændt på 1941, som er en af de få Spielberg-film, jeg aldrig har fået set; den skulle meget gerne komme fra Amazon i nærmeste fremtid (8x Spielberg til 120 på Blå = pænt ja tak)

_________________
- Jacob
"I can't make out whether you're bloody bad-mannered, or just half-witted."
Sete film


Top
   
Indlæg: fre jun 09, 2017 12:49 
Offline

Tilmeldt: tors sep 09, 2010 14:34
Indlæg: 1404
Buck Rogers skrev:
Jeg faldt mest over "Massacre In Dinosaur Valley", der jo lyder som a combo made i heaven :D

Den er fra dengang, hvor titler og plakat lovede langt mere end filmen kunne indfri, så forvent ikke egentlige dinosaurer, men der er nogle knogler som bevis på at der ENGANG har været dinosaurer. En af de indfødte har i hvert fald fundet det her:

Billede


Top
   
Indlæg: fre jun 09, 2017 12:51 
Offline
Site Admin
Brugeravatar

Tilmeldt: ons dec 31, 2003 13:16
Indlæg: 7350
:laugh: Ok, det lugter da lidt af den ægte vare!

_________________
- Jacob
"I can't make out whether you're bloody bad-mannered, or just half-witted."
Sete film


Top
   
Indlæg: lør jun 10, 2017 12:55 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: fre nov 06, 2009 20:47
Indlæg: 4390
Geografisk sted: Sunny Hill
Henrik24 skrev:
Buck Rogers skrev:
Jeg faldt mest over "Massacre In Dinosaur Valley", der jo lyder som a combo made i heaven :D

Den er fra dengang, hvor titler og plakat lovede langt mere end filmen kunne indfri, så forvent ikke egentlige dinosaurer, men der er nogle knogler som bevis på at der ENGANG har været dinosaurer.
Ja plakaten er bestemt tiltalende. Lidt skuffet husker jeg den. Men filmen var fantastisk dum med den patriotiske Nam veteran og sleske Indiana Jones-type, var underholdende meste af tiden. Så så den godt ud på blu-ray :yum:

Billede

_________________
Billede
ÅRETS FILM 2017 | Film jeg har set i 2018 + 2012-2017 m.f. | Billede


Top
   
Indlæg: lør jun 10, 2017 21:59 
Offline

Tilmeldt: tors sep 09, 2010 14:34
Indlæg: 1404
ImpulzE skrev:
Men filmen var fantastisk dum


Ja, det er unægtelig lidt dumt at medbringe beauty-boxen i junglen når der er kviksand.

Billede

Meeeeeen, når man vælger at placere sine skuespillere således, når de lige tager en slapper, så kommer der lidt på plus-kontoen igen

Billede


Top
   
Indlæg: lør jun 10, 2017 22:19 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: fre nov 06, 2009 20:47
Indlæg: 4390
Geografisk sted: Sunny Hill
:laugh: Hahaha... Åhh ja :beerchug:

_________________
Billede
ÅRETS FILM 2017 | Film jeg har set i 2018 + 2012-2017 m.f. | Billede


Top
   
Indlæg: man jun 12, 2017 15:52 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: man dec 22, 2003 15:37
Indlæg: 10331
Geografisk sted: 9530 Dusty Circle
MAJ 2017:

:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: Deepwater Horizon (2016) :yousee:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: Billy Madison (1995) :dvd: *anmeldelse*
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: Kimi no na wa (Your Name) (2016) :biograf: *anmeldelse*
:starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty: The Incredibles (2004) :bluray:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: Alien: Covenant (2017) :biograf: *anmeldelse*
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starhalf: :starempty: 13 Reasons Why: Sæson 1 (2017) :netflix:
:starfull: :starfull: :starfull: :starhalf: :starempty: :starempty: Hot Girls Wanted (docu) (2015) :netflix:

^ som sædvanligt, er jeg superforsinket med min update, og jeg har desværre heller ikke tid til, at skrive ret meget om hvad jeg har set, men ImpulzE har været så venlig, at vente på mig, so here goes... :)

2 ture i biffen og genkig med et par klassikere derhjemme + lidt Netflix bingeri.

Lang historie kort: Billy Madison er et mesterværk der overgår alt andet denne måned. :naughty:

_________________
Billede Pludseligt griber galskaben os....vi bliver helt vilde i øjnene ....og skærer tænder....(Iboga-Tabernathe)
Årets film 2009-2017 (+ clickbait) :naughty: + ÅRETS FILM 2018 | Hvilke film har jeg set i | 2017 | 2018 | 2019 Billede


Top
   
Indlæg: tirs jun 13, 2017 10:03 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: tirs apr 12, 2005 9:48
Indlæg: 5282
rammy skrev:
Juni:
:starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty: :starempty: John Wick: Chapter 2 (2017) :itunes:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: Alien: Covenant (2017) :biograf:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: Better Call Saul - season 3 (2017) :netflix:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: Better Call Saul - season 2 (2016) :netflix:

Maj:
:starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty: :starempty:The Girl with All the Gifts (2016) :itunes:
:starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty: :starempty: Criminal (2016) :viaplay:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: Shane (1953) :bluray:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: Logan (2017) :itunes:
:starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty: The Man from U.N.C.L.E. (2015) :netflix:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: Twin Peaks - season 2 (1990) :bluray:
:starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty: Get Out (2017) :itunes:
:starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty: 9. april (2015) : :tv2play:

April:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: The Void (2016) :itunes:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: Baskin (2015) :dvd:
:starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty: :starempty: The Green Inferno (2013) :netflix:

Marts:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: Twin Peaks - season 1 (1990) :bluray:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: I Am Not a Serial Killer (2016) :bluray:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: The Fox and the Hound (1981) :bluray:
:starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty: Alice in Wonderland (1951) :bluray:
:starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty: :starempty: Rogue One (2016) :itunes:
:starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty: X-Men: Apocalypse (2016) :bluray:

Februar:
:starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty: Arrival (2016) :itunes:
:starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty: :starempty: Eye in the Sky (2015) :itunes:
:starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty: Hacksaw Ridge (2016) :itunes:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: Enemy Mine (1985) :bluray:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: The Stone Killer (1973) :bluray:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: Electra Glide in Blue (1973) :bluray:
:starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty: Violent City (1970) :bluray:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: The Seven-Ups (1973) :bluray:
:starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty: Almost Human (1974) :dvd:
:starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty: :starempty: Blastfighter (1984) :dvd:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: Love and Death (1975) :dvd:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: The Hills Have Eyes (2006) :bluray:
:starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty: The Vineyard (1989) :dvd:
:starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty: :starempty: The Tripper (2006) :dvd:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: Invasion U.S.A. (1985) :dvd:
:starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty: :starempty: David Brent: Life on the Road (2016) :netflix:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: I Don't Feel at Home in This World Anymore (2017) :netflix:
:starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty: Flaskepost fra P (2016) :viaplay:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: The Grand Tour - season 1 (2016) :amazonvideo:

Januar:
:starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty: :starempty: Blair Witch (2016) :itunes:
:starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty: Deepwater Horizon (2016) :itunes:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: Friday the 13th Part VII: The New Blood (1988) :bluray:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: Dawn of the Dead (1978) :bluray:
:starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty: Lights Out (2016) :itunes:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: Hell or High Water (2016) :itunes:
:starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty: Westworld (2016 TV Series) :hbo:
:starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty: Sennentuntschi: Curse of the Alps (2010) :netflix:
:starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty: Blood Rage (1987) :bluray:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: Bring Me the Head of Alfredo Garcia (1974) :bluray:

_________________
Hvad ser jeg i 2019? Klik her.
Hvad så jeg i 2018? Klik her.
Hvad så jeg i 2017? Klik her.

Pssst! Læs med på Sørensen Exploitation Cinema (2011-2018)


Top
   
Indlæg: tirs jun 13, 2017 10:11 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: tirs jan 30, 2001 2:01
Indlæg: 27264
Fritte skrev:
Jeg blev færdig med den i dag. Det tog en evighed! Den sidste halve time var fin nok, men der var det alt alt for sent. Inden da blev vi præsenteret for bl.a. to timers kaloriefattige kærlighedshistorier. Den starter godt ud med fede scener der ligner en katastrofefilm, men så snart Jim Broadbents karakter bliver introduceret, så styrtdykker det. Det var en dårlig film.

To to go og så er det slut.


Og for lige at runde Harry Potter af. Jeg blev færdig med Deathly Hallows og må sige, at de to sidste film var rigtig, rigtig gode! Det er lidt vildt når jeg tænker på at det er fra samme mand, der instruerede Half-Blood Prince. Part 1 havde LOTR-elementer i sig, mens Part 2 var all-out tryllestavskrig. Det var sgu en fed afslutning!


Top
   
Indlæg: tirs jun 13, 2017 11:28 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: fre nov 06, 2009 20:47
Indlæg: 4390
Geografisk sted: Sunny Hill
2017 | jan | feb | mar | april | maj| jun | jul | aug | sep | okt | nov | dec
Rangeret efter WR (vægtede gennemsnit), set af minimum 2 og opefter. Formaterne er der ingen minimum krav.

Maj 244 sete film (Your Name, Logan, Guardians of the Galaxy 2)
Billede Billede Billede
Formater med højst rangerede film:
:vimeo: | :biograf: | :blockbuster:


Efter serierne er frasorteret, er der blevet til hele 244 sete film i maj.
Der er simpelhen en japansk animationsfilm i toppen for maj måned og det er Kimi no na wa AKA Your Name. Bagefter tager Logan 2. pladsen med sine kløerner og Space-Marvel Vol 2 AKA Guardians of the Galaxy flyver sig ind på 3. pladsen. Dog er det ikke så overraskende at se månedens bundskraber er Dræberne fra Nibe.

Hvis der er spørgsmål eller ønske om noget mere dybdegående, så skriv endelig.

_________________
Billede
ÅRETS FILM 2017 | Film jeg har set i 2018 + 2012-2017 m.f. | Billede


Senest rettet af ImpulzE man dec 11, 2017 16:22, rettet i alt 7 gange.

Top
   
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne  Svar på emne  [ 296 indlæg ]  Gå til side Foregående 18 9 10 11 1220 Næste

Alle tider er UTC+02:00


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 10 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Gå til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Danish translation & support by Olympus DK Team