DanskHjemmebioForum.dk

Dato og tid er tors jan 17, 2019 14:37

Alle tider er UTC+02:00
Skriv nyt emne  Dette emne er låst, du kan ikke redigere indlæg eller skrive yderligere indlæg.  [ 512 indlæg ]  Gå til side Foregående 131 32 33 34 35 Næste
Forfatter besked
Indlæg: fre dec 16, 2016 17:17 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: lør apr 12, 2003 1:01
Indlæg: 12258
Geografisk sted: Miskatonic University
Billede

Miss Peregrine's Home for Peculiar Children (Burton, 2016)

Kan lejes på :amazonvideo:

:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty:

Efter at have set traileren tidligere i år så det virkelig ud til, at Burton var vendt tilbage til hans gamle stil. Knapt så gotisk, men også knapt så farvelade-agtig og CGI-pakket som f.eks. "Alice in Wonderland", hvor jeg personligt havde svært ved at se Burtons touch under al glasuren.

Nu har jeg så fået set filmen og var rigtig godt underholdt hele vejen igennem: det sære univers passer perfekt til Burtons stil og man sidder ikke og bliver irriteret over den tilstedeværende CGI, som heldigvis kun er brugt i passende doser, når det har været nødvendigt.

Det meste af filmen er "nede på jorden" (så meget det nu kan være, når det er Burton) og optaget med rigtige sets, rigtig natur, rigtige skuespillere og der er endda blevet plads til en lille stop motion-sekvens undervejs. Der er også et lille vink til Ray Harryhausen i slutningen.

Jeg har ikke læst bøgerne, så jeg ved ikke, hvor meget filmen afviger fra dem, men det er vel ikke nogen dårlig ting, at man får lyst til at læse bøgerne efter at have set filmen. Sådan havde jeg det bestemt ikke efter at have set "Eragon": én gang var nok i det univers (for mig).

_________________
How does it feel to have a wacko for a son?

** Sete film 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 **


Top
   
 
Indlæg: fre dec 16, 2016 17:19 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: lør apr 12, 2003 1:01
Indlæg: 12258
Geografisk sted: Miskatonic University
Billede

13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi (Bay, 2016)

Kan ses på :netflix:

:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty:

Rart at se, at Michael Bay kan lave en film, som er værd at se og som man ikke ønsker skal slutte en time eller to tidligere end det egentlig er meningen.

Hans "Pain & Gain" var også glimrende, dog bestemt ikke for alle, og med "13 Hours" får han brugt sit instruktør-arsenal i samarbejde med et glimrende manuskript, baseret på virkelige begivenheder.

Der er ingen Megan Fox-eye candy, ingen robotter og meget lidt product placement. Castet består af gode skuespillere, hvor den mest kendte nok er John Krasinski.

Filmen er spændende hele vejen igennem og når det hele begynder at brænde på, så bliver der lige skruet lidt mere på intensitets-knappen.

Jeg har bestilt den på Blu-ray og ser frem til at gense den med en god gang surround-bulder-og-brag.

_________________
How does it feel to have a wacko for a son?

** Sete film 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 **


Top
   
 
Indlæg: fre dec 16, 2016 17:25 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: lør apr 12, 2003 1:01
Indlæg: 12258
Geografisk sted: Miskatonic University
Billede

Shaun the Sheep: The Farmer's Llamas (Grace, 2015)

Kan ses på :amazonvideo:

:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty:

Halvtimes-udgave af "Shaun the Sheep", hvor landmanden kommer til - med lidt fusk fra Shaun - at købe tre uregerlige og meget destruktive lamaer. De raserer gården og bliver uvenner med alle derpå, inkl. Shaun, som ellers var lidt fascineret af deres frækhed til at starte med.

Det er en julespecial fra 2015 og er bestemt værd at se, hvis man kan lide Aardman og Shaun-serien.

_________________
How does it feel to have a wacko for a son?

** Sete film 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 **


Top
   
 
Indlæg: fre dec 16, 2016 17:28 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: lør apr 12, 2003 1:01
Indlæg: 12258
Geografisk sted: Miskatonic University
Billede

Men, Women & Children (Reitman, 2014)

Kan ses på :netflix:

:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty:

Jason Reitmans nyeste spillefilm fik en del hug i USA, men det er lidt ufortjent, da den har mange gode pointer om at være besat af at være online og af at være på hele tiden på ens telefon, i stedet for faktisk at snakke med andre mennesker.

I filmen følger man nogle familier, der på den ene eller anden måde har problemer med at være online: Jennifer Garner spiller en mor, der er besat af at beskytte hendes datter mod internettets mange farer - og kommer ret langt ud. Adam Sandler spiller en far, der hellere vil se online-porno end at være sammen med sin kone. Judy Greer spiller en mor, der bruger internettet til at promovere sin teenage-datter og ikke helt har tænkt over, hvad det indebærer.

Det er en afdæmpet film med noget på hjerte og den er sørgeligt aktuel.

_________________
How does it feel to have a wacko for a son?

** Sete film 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 **


Top
   
 
Indlæg: fre dec 16, 2016 22:09 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: ons jun 23, 2010 12:40
Indlæg: 1763
Geografisk sted: Aalborg
Rogue One

Med ja-hatten på:

• Vi er gudskelov stadig i Star Wars universet. Der er det helt rigtige SW-feel ned til mindste detalje.
• Det er en FANTASTISK actionfilm. Hold nu kæft, der er blæs på. Smuk filmet, om det så er i de store episke overblik eller i de intense, håndholdte nærkamp-scener på strandene i slutopgøret. Det er et overflødighedshorn af på-kanten-af-sædet sekvenser.
• Darth Vader fungerer heldigvis stadig, selvom hans actionsekvens er tæt på at tilte over i den cartoon network stil, der red Episode 1-3 jedi-scenerne som en hæslig mare.
• Den lidt mørkere stemning er et godt træk i filmens stand-alone kontekst. Vi er afgjort i SW universet, men den forestående mission er ikke et hyggeligt jungle-rabalder på Endor og det bliver der ikke lagt skjul på.
• Skuespillerne, med få undtagelser, gør det ret fint. Mendelsohn og Jones faldt i øjnene. Comic relief karaktererne Donnie Yen og K-2SO (Alan Tyduk) udfylder deres del godt.
• K-2SO har flere gyldne momenter, som man husker dagen efter.
• CGI’en bliver taget til nye højder i flere nøglescener. I ved det, når i ser det... ”Beowulf” this ain’t ;)

Meeeeeen:

• Det er bare ikke nogen særlig original ide, filmen tager udgangspunkt i. Hvorfor man ikke laver en helt ny SW historie, forstår jeg nok aldrig helt. Rogue One bliver ikke en vigtig film i SW mytologien.
• Rogue One lider grundlæggende set under at udfaldet er givet på forhånd. Vi ved, hvad der er på spil, men også at missionen lykkes. Det fjerner en essentiel uforudsigelighed og meget af spændingsmomentet og det er en udfordring, som Edwards ikke kan løse, selvom der twistes og turnes på livet løs.
• Filmens pacing er helt vild. Det er ikke mange rolige øjeblikke, hvor man kan for-dybe sig handling eller karakterudvikling. Her adskiller R1 sig markant fra Ep. 4-6. Hvilket naturligt medfører…
•…flade til ligegyldige karakterer. Han Solo og Luke Skywalker var ikoniske efter blot 1 film (måske ikke en fair sammenligning) og Rey har samme potentiale. Jeg tvivler på, at Jyn Erso og Captain Cassian fylder meget i folks bevidsthed om et par år. Men helt skidt er…
•…Forrest Whittakers ”Saw Gerrera”. En forfærdelig skrevet figur, som er virkelig ufrivillig komisk. Det hjælper så heller ikke, at den ellers så solide Whittaker tager fyordet ”overspil” til hidtil usete højder.
• Den maniske planet hopping gør heller ikke filmen nogen tjenester. Der bliver dælme flyttet lokationer i en fart og det er lidt unødvendigt. Især jager introen rundt i universet for at få introduceret alle i en fart.
• Filmens score er intetsigende og tæt på at være ringe. Det er vi bare ikke vandt til i en SW-film.


Efter at have vendt og drejet oplevelsen med min top-entusiastiske søn, justerer jeg karakteren op til :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty:

Det er et godt og velproduceret produkt, Disney har spyttet ud. Nu skal der så bare ikke gå Marvel i den :lightsabre:

_________________
"Always be yourself...Unless You suck"


Top
   
 
Indlæg: tirs dec 20, 2016 0:35 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: tors mar 01, 2007 2:27
Indlæg: 3235
Geografisk sted: Luderstrasse, Kvæsterbro
Shin Gojira (Shin Godzilla AKA Godzilla: Resurgence), Japan, 2016 - IMDB

Man kan sige meget om Japan, men deres evne til at bygge Tokyo op igen på under et år er bemærkelsesværdigt. Nu er der så gået 14 år, og ham selvmordskandidaten bag Neon Genesis Evangelion var bag rattet. Men hans gamle kammerat som lavede de hæderkronede håndlavede effekter til Gamera reboot trilogien i 90'erne var "second-in-charge", så da chancen tilbød til at se een af de afviste screenere der kom til Danmark, så skulle jeg denondelynemig ikke sige nej.

For en gangs skyld er der tale om et ægte reboot. Der bliver kigget tilbage på 1954 originalen (og minimalt på den underkendte 1984 film), og så kører den ellers derudaf med en muterende Gojira, der går fra at svømme til at kravle til at gå til at smadre Tokyo - alt gjort for $12 millioner og ligner det tidobbelte.

Der er så brugt CG på de helt forkerte steder, og to af scenerne er virkeligt tåkrummende grimme. Men vi snakker to gange fem sekunder, så som Gojira fanatiker kan man godt tørre dem ud ad øjnene og følge med igen.

Plot? Der er faktisk et dybt budskab for en gangs skyld, og det er totalt selvpåtaget at Japan ikke kan klare sig uden hjælp, men det får i selv at se.

Ud over de par øjebæ'er som man lige skal ryste væk, så er det et okay comeback, og sidste gang de reboot'ede Gojira, så startede det osse med en okay film efterfulgt af jordens største gavebod til Kaiju fans. Så jeg håber at Toho ikke giver op, men fyrer et par stykker af mere.

PS: I skal se videre end Gojira's første mutation - humoren er intentionel men selv jeg fattede ikke hvordan jordens mest overbevisende monster kan kravle ind i Tokyo og ligne mig med morgenhår og blodsprængte øjne efter en metalfestival i Tjekkiet.

_________________
"Cocaine, machine gun, dog leg" - "What, no cheese and crackers?"


Top
   
 
Indlæg: tirs dec 20, 2016 7:34 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: lør sep 20, 2003 12:21
Indlæg: 4584
Geografisk sted: Østerbro
t23 skrev:
Man kan sige meget om Japan, men deres evne til at bygge Tokyo op igen på under et år er bemærkelsesværdigt.

Efter historien om det der kæmpe hul der åbnede sig midt på en gade et sted i Japan, så er jeg helt overbevist om at japanerne ville kunne bygge en by på et år.

_________________
Min filmsamling


Top
   
 
Indlæg: tirs dec 20, 2016 7:39 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: tors mar 01, 2007 2:27
Indlæg: 3235
Geografisk sted: Luderstrasse, Kvæsterbro
Steen T skrev:
Efter historien om det der kæmpe hul der åbnede sig midt på en gade et sted i Japan, så er jeg helt overbevist om at japanerne ville kunne bygge en by på et år.

Var det ikke noget med 3-4 døgn? Ret imponerende. De kunne sgu lære noget i Metro byggeriet :thumb:

_________________
"Cocaine, machine gun, dog leg" - "What, no cheese and crackers?"


Top
   
 
Indlæg: tirs dec 20, 2016 9:35 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: ons jun 23, 2010 12:40
Indlæg: 1763
Geografisk sted: Aalborg
njhansen skrev:

13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi (Bay, 2016)

Kan ses på :netflix:

:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty:Tak NJH. Det lyder helt vildt :shock:. Bliver 2017 året året, hvor man atter prøver at se en Bay film?

_________________
"Always be yourself...Unless You suck"


Top
   
 
Indlæg: tirs dec 20, 2016 9:54 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: fre nov 06, 2009 20:47
Indlæg: 4337
Geografisk sted: Sunny Hill
Shiva skrev:
njhansen skrev:
13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi (Bay, 2016)
Kan ses på :netflix:
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty:


Tak NJH. Det lyder helt vildt :shock:. Bliver 2017 året året, hvor man atter prøver at se en Bay film?
Det kan du rolig gøre, Bay gør det overraskende godt med 13 Hours.

_________________
Billede
ÅRETS FILM 2017 | Film jeg har set i 2018 + 2012-2017 m.f. | Billede


Top
   
 
Indlæg: tirs dec 20, 2016 14:09 
Online
Site Admin
Brugeravatar

Tilmeldt: ons dec 31, 2003 13:16
Indlæg: 7240
Billede
Hver gang jeg er i en mainstream-bif, kører der et reklamespot for Kino.dks app. Ikke alene er den "forbedret" hver eneste gang (wow), men den lokker også med tilbuddet om at læse andre brugeres anmeldelser. Og som den filmsnob, jeg er, vil jeg naturligvis gerne høre, hvad Lise i Randers og Pelle i Hvalsø synes om den nyeste ombæring socialrealisme fra Ken Loach. Er vi mon ude i "Den var go", var den "top nice" eller eventuelt "Røvsyg"? Det er folkelighed i øjenhøjde på en god dag og under lavmålet på en dårlig, hvilket omfatter de fleste film, der stikker en smule ud fra normen.

På den måde er der en vis pervers fascination i at læse om en film som
Min Far, Toni Erdmann (Maren Ade, 2016)
der på den ene side kan boltre sig i seksstjernede avisanmeldelser, men som samtidig bliver gennemheglet af en lind strøm af etstjernede brugernedsablinger, der boltrer sig i ord som kedelig, langtrukken, dårlig og skør. En enkelt bruger skriver endda, at "jeg skulle tænke mig om hvad var budskabet". Hvilket selvfølgelig er dybt forkasteligt. Jeg håber, at Biografklub Danmark tager noter til næste år, så de holder sig til noget mere umiddelbart forståeligt. Gerne af Bille August.

Som den filmsnob, jeg er, vil jeg gerne stille mig op i den mangestjernede kø og råbe:

Den var fan'me fantastisk!

Filmen følger den inkarnerede spasmager Winfried, der bor som fraskilt skolelærer i en lille tysk by. Hans omgivelser har lært at leve med/sætte pris på hans spøjse indfald - på nær hans datter Ines, der er ambitiøs forretningskvinde uden tid til en aldrende far, der sjosker rundt med mulepose og et sæt spøg-og-skæmt-tænder på spring i lommen. Winfried er tydeligt frustreret over at have mistet kontakten til sin datter, så han overrasker hende med et visit på hendes top-tunede arbejdsplads i Bukarest. Men fars forsøg på at bond'e med datter iklædt sjovt gebis er ikke lige det, som hun har brug for midt i en hektisk karriere, der måske ikke går så godt, som hun har givet udtryk for. Måske blandt andet fordi hendes job er at fyre folk, hvilket hun ikke helt har hjertet med i.

Så forsøget ramler med et brag - men i stedet for at kaste håndklædet i ringen skruer Winfried op for ambitionerne og, iklædt en paryk der er Mandrilaftalen værdig, udgiver han sig nu for at være Toni Erdmann, coach og konsulent på højt niveau.

Billede

Ind imellem er han også ambassadør (dog stadig med mulepose). Ines krummer tæer over sin far, men lader som ingenting og spiller med et stykke af vejen for at undgå at tabe ansigt. Det er vildt bizart, morsomt og originalt tænkt, og man ved aldrig hvor man har Winfried/Toni eller hvor historien er på vej henad. Hans skæve personlighed er som en hund i et spil kegler midt i hele den skarptskårne business-verden, og man krummer forventningsfuldt tæer, samtidig med, at man gribes af hans vedholdenhed. Filmen tager sig lidt for god tid (160 minutter), men det er med til at forme vores to hovedpersoner til fuldblods, overbevisende karakterer, som man lever og ånder med.

Peter Simonischek udviser eminent komisk timing og insisterende omsorg i hovedrollen, der ofte har en snert af noget tragisk, mens Sandra Hüller som Ines er en fornem opvisning i indestængte frustrationer og et had/kærlighedsforhold til sin far. Winfried kunne nemt være blevet klichéen om den livskyndige, der får stivstikkeren til at blomstre, men instruktør Maren Ade navigerer behændigt uden om klichéer, forventninger og konventioner. Det kan godt være, at kino.dks brugere ikke sætter pris på den slags, men har man ikke noget mod at blive udfordret en smule, er det her altså en film, man ikke skal gå glip af. Især ikke fordi filmens finale på samme tid er rørende og noget af det sjoveste, jeg længe har set.

Kort sagt er Min Far, Toni Erdmann den bedste, nye film, jeg har haft fornøjelsen af at se i år.
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starhalf:

(og ekstra pluspoint for en tysk film, der ikke nævner 2. verdenskrig en eneste gang)

_________________
- Jacob
"I can't make out whether you're bloody bad-mannered, or just half-witted."
Sete film


Top
   
 
Indlæg: ons jan 04, 2017 12:53 
Online
Site Admin
Brugeravatar

Tilmeldt: ons dec 31, 2003 13:16
Indlæg: 7240
Går BBCs Sherlock an som en film? Teknisk set nej Men nu prøver vi alligevel.

Billede
Sherlock: The Six Thatchers (Rachel Talalay, 2016)
Jeg kan nok ikke hævde at have læst samtlige Holmes-historier, men næsten i alt fald. Med det afsæt har det været sjovt at følge BBCs serie, der på den ene side tramper på alt, hvad Doyle-afficionados har kært, men samtidig gør det med stor kærlighed til forlæggene og en usvigelig sikker fornemmelse for, hvad der får historierne til at fungere.

Sådan var det i hvert fald efter de første to sæsoner. Historierne var imponerende godt opdateret til moderne forhold, og dynamikken mellem Holmes og Watson gav lidt velfortjent luft til den stakkels doktor, der alle dage bare har måttet agere dummepeter i de originale historier. Endelig fik han den rolle, han havde fortjent, og gav det modspil, som Holmes havde fortjent.

Men så kom sæson 3, og det var som om d'herrer Mark Gatiss og Steven Moffat havde glemt, hvad der i første omgang fik deres kreation til at gå op i en højere enhed. Den ellers så statiske parring af de to hovedpersoner fik nu modspil af en tredje person, der mere endte som et tredje hjul, og serien mistede lidt sit oprindelige fokus på de sindrige kriminalgåder i den britiske hovedstad. For moderne seere kan jeg sagtens forstå behovet for at skabe en større udvikling af persongalleriet i almindelighed og vores to helte i særdeleshed, men de globale intriger vi blev præsenteret for, var bare ikke så interessante.

Efter den ret ligegyldige julespecial mellem 3. og 4. sæson er vi nu endelig i gang for alvor. Og håbet om, at serien vil genvinde fordums genialitet, lever stadig. Men første afsnit har ikke overbevist mig om, at Gatiss og Moffat for alvor har genfundet form(l)en. Historien tager sit sæt i den glimrende The Adventure of the Six Napoleons, der udkom nogenlunde midt i den oprindelige række af Holmes-historier. Watson og Mary er nybagte forældre, mens Holmes lægger ud med en meget snedig opklaring af en tilsyneladende uforståelig hændelse. Snart er han dog på sporet af en helt anden og meget mere kompleks forbrydelse, der vil få betydning for en af de centrale personer i historien.

Første del af afsnittet falder ofte tilbage på den humor, der hidtil har været et af seriens adelsmærker, men denne gang jævnligt kammer over og ender med at spænde ben for atmosfæren. Og dynamikken mellem detektiv og doktor virker en smule tandløs. Det helt store problem er dog en generelt rodet struktur, hvor krimi-gåden jævnligt ryger ud til højre til fordel for såvel personfnidder som seriens forsøg på at gå Bourne og Bond i bedene. Og selv om seriens melodramatiske slutning peger i retning af at få toget tilbage på sporet, virker det lidt som om, skaberne har mistet troen på, at de sindrige mysterier er nok til at holde vores opmærksomhed fanget.

Det ville være rart, hvis man genfandt nogle af de gamle dyder og fik skåret nogle af de ligegyldige elementer væk. Man keder sig ikke undervejs, men man bliver heller ikke længere blæst bagover.
:starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty:

_________________
- Jacob
"I can't make out whether you're bloody bad-mannered, or just half-witted."
Sete film


Top
   
 
Indlæg: søn jan 08, 2017 14:26 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: lør apr 12, 2003 1:01
Indlæg: 12258
Geografisk sted: Miskatonic University
Billede

Pride (Warchus, 2014)

:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull:

En af de bedste britiske skuespillere er Bill Nighy, hvis I spørger mig, og derfor søger jeg altid de film ud, som han er med i.

I denne film spiller han en del af støtteforeningen for en lille walisisk mineby, der er gået på strejke pga. for dårlig løn og for farlige arbejdsforhold. Alle minearbejdere i England er gået på strejke, året er 1985 og Thatcher-regeringen er bestemt ikke tilfredse med denne udvikling, så de sætter ind med alle midler, inkl. nogle ret brutale politifolk.

I London er de homoseksuelle vant til had-overfald og hårde tilråb fra homofobiske London-borgere. En af de fremtrædende personer iindenfor kampen for homoseksuelles rettigheder er Mark Ashton og han finder ligheder i behandlingen af minearbejderne og de homoseksuelle og begynder at lave indsamlinger til fordel for minearbejderne.

Problemet er bare, at ingen af minearbejderne og deres fagforeninger ønsker at tage imod pengene, da de finder ud af, hvem der har indsamlet dem til dem.

Den lille forening LGSM (Lesbians and Gays Support the Miners) tager kontakt til den walisiske mineby Dulais og forsøger at komme igennem med deres hjælp til dem.

"Pride" er en velspillet, tankevækkende og ikke mindst morsom film om et vigtigt år for de britiske minearbejdere og de britiske homoseksuelle. Bill Nighy er, som forventet, fremragende,og bliver godt backet op af Imelda Staunton, Paddy Considine, Dominic West og en stak unge skuespillere.

_________________
How does it feel to have a wacko for a son?

** Sete film 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 **


Top
   
 
Indlæg: søn jan 08, 2017 14:31 
Online
Brugeravatar

Tilmeldt: lør jul 08, 2006 12:27
Indlæg: 9417
Geografisk sted: Aarhus
njhansen skrev:
Billede

[Vis Spoiler]
Men, Women & Children (Reitman, 2014)

Kan ses på :netflix:

:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty:

Jason Reitmans nyeste spillefilm fik en del hug i USA, men det er lidt ufortjent, da den har mange gode pointer om at være besat af at være online og af at være på hele tiden på ens telefon, i stedet for faktisk at snakke med andre mennesker.

I filmen følger man nogle familier, der på den ene eller anden måde har problemer med at være online: Jennifer Garner spiller en mor, der er besat af at beskytte hendes datter mod internettets mange farer - og kommer ret langt ud. Adam Sandler spiller en far, der hellere vil se online-porno end at være sammen med sin kone. Judy Greer spiller en mor, der bruger internettet til at promovere sin teenage-datter og ikke helt har tænkt over, hvad det indebærer.

Det er en afdæmpet film med noget på hjerte og den er sørgeligt aktuel.


Den kunne jeg rigtig god lide. Adam Sandlers inklusion er dog fuldstændig unødvendig; der findes 117 b-liste skuespilere der kunne have gjort det meget bedre end den klovn, og så havde man sparet en hel masse dollars. Fortælleren fandt jeg også helt unødvendig.

_________________
Min filmsamling
Film jeg har set i 2019


Top
   
 
Indlæg: tirs jan 10, 2017 15:15 
Online
Site Admin
Brugeravatar

Tilmeldt: ons dec 31, 2003 13:16
Indlæg: 7240
Som et nyt initiativ prøver vi at splitte denne tråd op efter årti
Ræsonnementet er, at de nye film helt naturligt fylder mest - og at katalogtitlerne derfor har det med at drukne lidt i mængden. Dem vil vi gerne give en større chance.
Så, når du fx. vil skrive om Fight Club, så har vi en 90'er-tråd til formålet.

Her en række hurtige genveje:
2010s - 2000s - 1990s - 1980s - 1970s - 1960s - 1950s - 1940s - 1939 og tidligere

_________________
- Jacob
"I can't make out whether you're bloody bad-mannered, or just half-witted."
Sete film


Top
   
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne  Dette emne er låst, du kan ikke redigere indlæg eller skrive yderligere indlæg.  [ 512 indlæg ]  Gå til side Foregående 131 32 33 34 35 Næste

Alle tider er UTC+02:00


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 10 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Gå til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Danish translation & support by Olympus DK Team