Retningslinjer

Vil du gerne give mig lidt feedback på Dansk Hjemmebio Forum, hører jeg gerne fra dig her. Mvh. Ulrik Horsted-Kristensen
Brugeravatar
Sieker
Indlæg: 8215
Tilmeldt: søn apr 06, 2003 1:01
Geografisk sted: @Last Exit To Nowhere

Retningslinjer

Indlægaf Sieker » fre feb 11, 2011 13:01

DAHF (Dansk Hjemmebioforum) er et forum for film- og hifi-entusiaster, som er engagerede i at diskutere film, spil, bøger, musik, hifi-udstyr og gadgets med hinanden i en god og sober tone. Forummet har kørt i over 10 år og har mange brugere i alle aldersklasser (og af begge køn), hvorfor forummet spænder bredt og har højt til loftet.

Pr. 5/3-2012 er politik ikke længere et tilladt diskussionsemne på DAHF, da debatterne og deres indhold har vist sig at ud over DAHFs egentlige indhold. Enhver debat med politisk ladet indhold vil således fremover blive lukket af en administrator.

Vi tilskynder:

- at man som bruger på DAHF ikke laver personlige angreb på andre brugere eller omtaler forummets brugere på nedværdigende måde. Mindre uenigheder kan klares ved hjælp af PB-funktionen.
Forummets brugere bedes kontakte en administrator i grove tilfælde, hvorefter der vil blivet kigget på det konkrete tilfælde.

- at der ikke forekommer direkte angreb på befolkningsgrupper eller politiske, religiøse, nationale eller sportsrelaterede tilhørsforhold.

- at man respekterer, at DAHF har brugere i alle aldre og af begge køn. Vi skal alle kunne være her, og vi er her alle med det fælles formål, at vi er interesserede i tv, film, musik, hi-fi, osv.

- at man ikke reklamerer for egne produkter på DAHF uden tilladelse fra DAHF’s ejer, Ulrik Horsted-Kristensen.

- at man forsøger at holde en tråd on-topic. Det er umuligt at undgå off-topic fuldstændigt, men når en tråd er fuldstændig afsporet, forvirrer det mere end det gavner, og administratorerne vil skride ind, hvis det bliver nødvendigt.

- at man som bruger gør en indsats for at gøre sit indlæg forståeligt for de andre brugere på forummet. Overhold dansk retstavning i den udstrækning, det er muligt. Start med stort forbogstav og lav punktum og ophold i det, du skriver. Alle staver naturligvis ikke lige godt, men dem, du skriver til, skal kunne forstå, hvad du skriver.
Kort og godt: læs dit indlæg igennem, inden du trykker send. Det kan nogle gange redde tastefejl! Vi er ikke grammatikpoliti, så fejl accepteres naturligvis, så længe der gøres en indsats for at undgå dem.

- at man navngiver sine tråde med sigende overskrifter, som beskriver indholdet i tråden så præcist som muligt, således at dine med-DAHF’ere har bedre mulighed for at vælge til og fra, i forhold til deres interesser. Ligeledes er det vigtigt at du gør dig en tanke om, hvilket underforum, din tråd passer ind i, og efterfølgende placerer den derefter.

- at man bidrager til debatten ved sigende og informerende indlæg. At starte et nyt emne ved udelukkende at poste links til f.eks. en trailer er ikke at starte eller bidrage til debatten. Du skal ikke skrive en roman, hvis ikke du ønsker det, men skriv mere end et par ord eller et link til en side.

I tilfælde af overtrædelse af disse få, men simple regler kan brugeren blive givet kontaktet af en administrator.
Ved gentagne overtrædelser vil ejeren af DAHF, Ulrik Horsted-Kristensen, blive kontaktet med henblik på evt. udelukkelse fra forummet. Så lad være med det!

DAHF har tilknyttet to administratorer, hvis rolle er at holde øje med, at forummets regler opretholdes. Skulle der foregå episoder, hvor en eller flere brugere optræder på en sådan måde, at du mener, at en administrator skal kigge på sagen, kan du benytte rapportérknappen, hvorefter en af administratorerne vil følge op. Desuden kan Ulrik kontaktes i administratorernes fravær.

Administratorerne på DAHF er:

Pjalte
CFN

Som udgangspunkt ønsker vi kun at blande os, når det er virkelig nødvendigt, da DAHF's brugere oftest selv klarer de problemer, der måtte opstå.

Ps. Hvis DAHF.dk er nede, kan du finde DAHF på http://www.facebook.com/dahf.dk.

Brugeravatar
Mike Haggar
Indlæg: 11528
Tilmeldt: ons nov 20, 2002 2:01

Re: Retningslinjer

Indlægaf Mike Haggar » man mar 05, 2012 13:08

Tilføjelse til retningslinjerne:

Pr. 5/3-2012 har moderatorerne, Sieker og Ulrik Horsted-Kristensen i enighed besluttet, at politik ikke længere må diskuteres på DAHF, da debatterne og dens indhold går ud over DAHFs egentlige indhold. Enhver debat med politisk ladet indhold vil således fremover blive lukket af en moderator.
Xbox Live Gamertag & PSN ID: austerellis


Tilbage til "Feedback"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster