DanskHjemmebioForum.dk

Dato og tid er tors apr 26, 2018 15:26

Alle tider er UTC+02:00
Skriv nyt emne  Svar på emne  [ 33 indlæg ]  Gå til side Foregående 1 2 3
Forfatter besked
Indlæg: lør mar 10, 2018 14:07 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: fre nov 06, 2009 20:47
Indlæg: 4091
Geografisk sted: Sunny Hill
#reviews2017
Billede
Death Machine (Stephen Norrington, 1994)

Hvem vidste det var en film med en kæmpe dræbermaskine på speed i en blanding af Alien, Aliens, Hardware og Robocop? Jeg gjorde hvert fald ikke. Selve stilen er én ting, men bare se på karakterernes navne i filmen. Dette var Stephen Norrington debut som instruktør, og der ingen tvivl om hvor hans inspiration kommer fra, fanboy og en person, der elsker film, og det er nemt at se i denne over-the-top sci-fi film.

Death Machine var langt ude, men overfed! Brad Dourif spiller en småskøre geni i en milliard dollars våben-imperium, hvis seneste ultimative skabelse sættes i aktion, når Dourif afskyr kollegaens forfremmelse og vil overtage magten. Sjovt at tænke på at Dourif var 44 år dengang, men med en paryk og lang læderjakke gjorde de ham lige 20 år yngre. Men sikken en fremragende præstation as usual! Fortjener mindst fire kæmpe stjerner!

:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty:

_________________
Billede
ÅRETS FILM 2017 | Film jeg har set i 2018 + 2012-2017 m.f. | Billede


Top
   
Indlæg: lør mar 10, 2018 17:28 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: lør apr 12, 2003 1:01
Indlæg: 12173
Geografisk sted: Miskatonic University
Billede

The Peacemaker (Leder, 1997)

:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty:

Jeg huskede den ikke som voldsomt vellykket, men som en film med nogle få gode scener. Da jeg fandt den til 5 kr. på DVD i min yndlings-genbrugsbutik tænkte jeg: det er tid til et gensyn. Jeg har ikke set den siden jeg lejede den på VHS tilbage i 1998, så måske er den blevet bedre med årene. Man ændrer jo lidt smag af og til.

Jeg synes faktisk, at det er en ret habil lille actionthriller med en veloplagt George Clooney som en cool action man og en lidt fejlcastet, men meget sød, Nicole Kidman som hans boss.

I 1997 var Clooneys karriere stadig på vej mod toppen. Han havde i 1996 medvirket i "From Dusk Till Dawn" og "One Fine Day", begge udmærkede eksempler på hver deres genrer.

I løbet af 1997 medvirkede Clooney i "Batman & Robin", lagde stemme til hunden i "South Park"-serien og fik også lige klemt denne actionfilm ind på sit CV. "Batman & Robin" er den film, som man husker fra det år - på godt og ondt, mest ondt. Det er en skrækkelig legetøjsreklame forklædt som Hollywood-film og både Clooney og Schumacher har undskyldt for den mange gange siden.

I "The Peacemaker" bliver Clooney genforenet med Mimi Leder, som havde instrueret ham i adskillige E.R.-afsnit. Leder var en af frontfigurerne i det dengang ret nye DreamWorks-studie, der var blevet skabt af Steven Spielberg, Jeffrey Katzenberg og David Geffen. "The Peacemaker" var den ene af de første tre film fra DreamWorks. De andre to var Spielbergs "Amistad" og Gore Verbinskis "MouseHunt".

"The Peacemaker" er en vellavet 90er-actionfilm med alt hvad dertil hører. En cool actionhelt, helikoptere, biljagter, en sød heltinde, en led skurk (med en forhistorie) og masser af eksplosioner. Den er desuden flot filmet og har et meget passende 90er-actionscore af Hans Zimmer, der virker som en blanding af Basil Poledouris' "The Hunt for Red October" med Zimmers "The Rock".

_________________
How does it feel to have a wacko for a son?

** Sete film 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 **


Top
   
Indlæg: tirs apr 24, 2018 8:55 
Offline
Site Admin
Brugeravatar

Tilmeldt: ons dec 31, 2003 13:16
Indlæg: 6904
Billede
117. gensyn med Titanic - en film, som jeg har ejet på Laserdisc, dvd og BD. Denne gang var det så en 70mm kopi i Imperial. Man kan sige meget om Titanic - og det er der ved gud da også gjort - men som minimum må man kunne blive enige om, at det er en flot film, der gør sig rigtig godt i en stor biograf.
Mange elsker at hade Titanic, hvilket min gode ven Montag også har mindet mig om :) Anledningen for at se den igen var at give min 13-årige datter en oplevelse, og det fik hun (og dermed jeg) da virkelig også. Hun gik helt i spåner til sidst, godt akkompagneret af en jævnaldrende pige på min anden side. Effektivt :D

Hvis jeg bare havde set den selv igen, havde det sikkert bare været nå ja, fin underholdning, men det gav den altså et løft at se den i det rette selskab. Jovist, filmen har masser af problemer, men når først Cameron ruller katastrofemaskineriet ud, er det altså svært ikke at blive opslugt.
:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty:

_________________
- Jacob Billede
"I think she's bipolar, or lactose intolerant, one of the two."


Top
   
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne  Svar på emne  [ 33 indlæg ]  Gå til side Foregående 1 2 3

Alle tider er UTC+02:00


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Gå til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Danish translation & support by Olympus DK Team