DanskHjemmebioForum.dk

Dato og tid er tirs mar 19, 2024 12:50

Alle tider er UTC+02:00




Skriv nyt emne  Svar på emne  [ 324 indlæg ]  Gå til side 1 2 3 4 522 Næste
Forfatter besked
Indlæg: man okt 11, 2010 11:04 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: man dec 22, 2003 15:37
Indlæg: 10638
Geografisk sted: 9530 Dusty Circle
Mangler vi ikke en tråd til dokumentar-film?

Der produceres tonsvis af mere eller mindre vellykkede dokumentarfilm og vi kunne bruge denne tråd til at komme med anbefalinger/advarsler.

Altså spillefilmslængde dokumentarer, ikke tv-producerede dokumentarer der typisk har kortere spilletid.

Lad mig lægge ud med at smide lidt anmeldelser.

Billede
Standard Operating Procedure [2008] :starfull: :starfull: :starhalf: :starempty: :starempty: :starempty:
"I don't know if I could take it mentally. I thought I could handle anything. I was wrong!" Denne dokumentarfilm handler om de billeder fra Abu Ghraib-fængslet der tvang den amerikanske præsident til at sige undskyld til hele verden. Billederne viste dybt krænkende overgreb på irakere begået af amerikanske soldater. Fængslet i Baghdad blev benyttet af de amerikanske tropper efter at de havde taget kontrollen i Irak efter invasionen. Forskellige amerikanske militær- og regeringsbureauer brugte fængslet til tortur og forhør af irakiske fanger og dette forsatte indtil pressen fik fat i en række nedværdigende billeder af irakiske fanger der blev misbrugt af amerikanske soldater. Filmen stiller spørgsmåltegn ved om de tilsyneladende skyldige amerikanere i virkeligheden var skyldige eller i virkeligheden selv var ofre for magtmisbrug og krigskaos. Det er der kommet en ret rodet film ud af selv om om filmskaberne har haft til hensigt at belyse sagen fra alle sider. Det lykkedes desværre ikke helt, men det er interessant at høre om de begivenheder der gik forud for billederne. Filmen er mindst en halv time for lang og 'syndefaldet' fra de involverede parter virker en smule hult.


Billede
Food, Inc. [2008] :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty:
"There are no seasons in the American supermarket. Now there are tomatoes all year round, grown halfway around the world, picked when it was green, and ripened with ethylene gas. Although it looks like a tomato, it's kind of a notional tomato. I mean, it's the idea of a tomato." Så er der gang i den velsmurte, amerikanske propaganda-maskine igen med dokumentarfilmen Food, Inc. der handler om industrialiseringen og de kommercielle interesser i den amerikanske fødevareindustri. Opbygning, formidling og budskab minder meget om titler som Super Size Me, An Inconvenient Truth, The Cove og diverse Michael Moore-dokumentarer. Og ligesom disse, kræves der en god portion skeptisk sans før man ser filmen, for det er virkeligt ensidigt - hardcore manipulation og propaganda i stride strømme. Men nøj hvor er det godt skruet sammen - der spilles på alle tangenter når det skal kommunikeres at majs er fjenden og at E-coli opstår i komaver der slagtes af illegale indvandrere der bliver syge af Round-Up og bukker under for onde patenter på soyabønner... Sådan cirka! Vellavet dokumentar, der ikke er ligeså treehugger-agtig som man kunne have frygtet, men næppe heller får folk til at ændre indkøbsmønster.


Billede
The Cove [2009] :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty:
"If you aren't an activist you're an inactivist!" Som sædvanligt med dokumentarfilm, har vi her at gøre med en meget ensidet fremstilling af et problem. Kort fortalt handler det om fiskeri og påstået mishandling af delfiner i en lille kystby i Japan. En gruppe amerikanere med den ikoniske Flipper-træner Ric O'Barry i spidsen, rejser til Japan for at dokumentere de inhumane fangstmetoder og de deraf afledte problemstillinger. Det er der kommet en rigtig interessant, omend noget ensidig og treehugger-agtig film ud af. For en dansker der flittigt spiser opdrættede dyr som fjerkræ, svin og køer kan det være en lille smule svært at sætte sig helt ind i problemet med at spise delfiner, men filmens propaganda-agtige stil gør at man alligevel bliver berørt når man ser massedrabet på delfinerne og en hel bugt fyldt op med blod. Det mest interessante er dog klart O'Barry selv og den lange rejse han har været på. Han var en af de første i verden til at træne delfiner i fangeskab, men fandt efterhånden ud af at det var dyrplageri og endte med at blive delfin-aktivist. Denne lange udvikling og mandens konstante forsøg på at gøre skaden god igen, er virkelig velbeskrevet. En rigtig fin dokumentar der velfortjent vandt en Oscar i 2009.

Billede
Grizzly Man [2005] :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty:
"I am the Lord's humble servant. I am Allah's disciple. I am the Floaty Thing's go-for boy. There has been a miracle here. There has been an absolute miracle. It has rained 1.65 inches of rain today!" Grizzly Man er Werner Herzogs vidunderlige dokumentarfilm der posthumt portrætterer den amerikanske (kugleskøre) fantatiker Timothy Treadwell og hans liv i blandt vilde bjørne i Alaskas vildmark... Et liv der endte med at tage livet af ham. Herzog kommer igennem en række interviews med Timothys omgangskreds helt ind under huden på denne meget specielle mand - og hans passion/besættelse af bjørnene og deres forhold... Undervejs som Herzog åbner op for godteposen sidder man og bliver mere rystet over Treadwells facon - højdepunktet er der hvor han rører ved en nylagt bjørnelort og i sand Steve Irwing-stil er meget, meget begejstret for den... Meget, meget freaky, men dybt interessant.


Billede
The King of Kong: A Fistful of Quarters [2007] :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starhalf: :starempty:
"No matter what I say, it draws controversy. It's sort of like the abortion issue!" Amerikansk dokumentar som jeg aldrig ville have hørt om, hvis det ikke havde været for flere positive anbefalinger her på DAHF.dk... Og den er nøjagtig lige så god som jeg havde håbet på. Den giver et meget ægte indblik i en indspist amerikansk sub-kultur der dyrker de gamle arcade-spil... Man sidder sgu og bliver sur på Billy Mitchell og hepper på Steve Wiebe hele vejen igennem denne skønne indie-film. Kan varmt anbefales.


Billede
Sicko [2007] :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty:
"Keeping people hopeless and pessimistic - see I think there are two ways in which people are controlled - first of all frighten people and secondly demoralize them [...] An educated, healthy and confident nation is harder to govern." Det er naturligvis utroligt dumt at se Sicko 3 år for sent... Men DVDen har lagt i mit skab i flere år og jeg har aldrig rigtigt fået nosset mig sammen til at se den... I mellemtiden er Obama kommet på banen med gratis health care til alle amerikanere, så filmens pointe er lettere outdated... Anyway, man kan mene hvad man vil om Michael Moore og hans kontroversielle progaganda-stil, men manden kan eddermame lave interessante (omend ensidede) dokumentarer... Sicko er ikke helt så god som f.eks. Fahrenheit 9/11 og Bowling for Columbine men har stadig nogle rigtigt interessante passager hvor Moore ruller de helt store konspirationsteorier ud. Det er virkeligt underholdende, men man skal naturligvis have de skeptiske briller på når man ser hans film. En halv time for lang, men ellers ganske god underholdning.


Billede
The Bridge [2006] :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starhalf: :starempty:
"When I talked to the highway patrolman, I asked him 'Is this a rare occurrence or does this happen a lot?' And he looked and me and he sort of smiled and he said, 'It happens all the time.' Denne dokumentar er noget af det mest deprimerende jeg længe har set! Et sjældent dybt indblik i selvmordernes desperation. Præmisset for filmen er ret simpelt: Et filmhold overvågede Golden Gate Bridge med utallige kameraer i et helt år (2004) og fangede 23 selvmord på film... Herefter undersøges selvmordernes baggrund og deres familie og venner interviewes. I sandhed en bizar film, men samtidigt et spændende indblik i den menneskelige psyke. Se trailer her eller se den gratis i fuld længde her. Filmen er også på lager hos Play.com og Amazon. Kan anbefales!


Jeg har også et softspot for musik-dokumentarfilm, så her kommer lidt anbefalinger af dem:

Billede
Roskilde [2008] :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty: :starempty:
"Roskilde er en bitch der bare fucker dig up!" Ja, det har hun så evigt ret i... Denne Roskilde-dokumentar er vandvittigt flot filmet og den tighte klipning gør den visuelle oplevelse endnu flottere... Desværre er det næsten også det eneste gode ved filmen, der slet ikke kommer ind under huden på de forskellige personer der er tilknyttet festivallen... Og det er superærgerligt, for der snuses til mange emner der kunne have været interessante.



Billede
Some Kind of Monster (2004) :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty:
"Fuck. You see. Fuck. Fuuuck. FUUUUCK!" (Lars Ulrich er frustreret over James Hetfields manglende engagement) Gensyn med denne sjældent ærlige behind-the-music dokumentar der kommer helt ind under huden på mit yndlings heavyband Metallica... Den er spændende hele vejen igennem, og selv om Phil Towle er pisseirriterende fungerer hans terapi... Meget interessant doku.



Billede
Metal - A Headbangers Journey (2005) :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty:
"Nobody wants to be the weird kid, you just end up being the weird kid. You don't know how you ended up getting there! (Rob Zombie)" Fin dokumentar-film om metal-musik i dens mange afskygninger. Filmet og redigeret med stor entutiasme af antroplogen Sam Dunn som selv har været metalhead siden barnsben. På trods af, filmen kun varer halvanden time, kommer Dunn overraskende langt rundt og dækker de vigtigste subgenrer og kunstnere. Kan anbefales.


Billede
Stages - filmen om bandet Dúné [2009] :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty:
"Tomorrow is the first day in the rest of our lives!" Instruktør Uffe Truust debuterer her med en biopic omhandlende det danske indieband Dúné... Og det er der faktisk kommet en rigtig interessant film ud, som især imponerer ved at være hudløst ærlig og ved at gå meget tæt på de medvirkende bandmedlemmer. Vi kommer helt ind under huden (og tøjet) og følger deres problemer med den svære kærlighed, (para)noia og andre familie-/bandissues. Vi følger bandet igennem to år, fra de stopper på gymnasiet hjemme i Skive og flytter hjemmefra - først til København som viser sig at være for kedelig og senere videre til Berlin. Og hvordan er det nu lige man samler en flyttekasse? Vi følger dem også på turné rundt i verden, fra USA til Japan til Tyskland til lille Danmark - og det er imponerende at følge det unge band efterhånden som de udvikler sig... Udover filmens ærlighed, er dens store force klipningen og redigeringen... Den er helt vildt godt klippet og jeg tør slet ikke tænke på hvor meget råmateriale Uffe Truust har haft adgang til, men det må være en del, for der er godt nok mange (fede) klip i filmen. Respekt for det (selvom jeg gerne havde undværet diller-klippet, hæ!) Og ja, så er der naturligvis en hel masser sprød Dúné-musik som underlægningsmusik, hvilket lige giver det ekstra punch der gør denne film klart anbefalelsesværdig. En af de bedre musikfilm, og klart en af de bedste danske jeg har set.

_________________
Billede Pludseligt griber galskaben os....vi bliver helt vilde i øjnene ....og skærer tænder....(Iboga-Tabernathe)
Årets film 2009-2021 (+ clickbait) :naughty: + ÅRETS FILM 2021 | Hvilke film har jeg set i | 2019 | 2020 | 2021 Billede


Senest rettet af DeathPosture man okt 11, 2010 12:36, rettet i alt 1 gang.

Top
   
Indlæg: man okt 11, 2010 11:23 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: tirs mar 22, 2005 11:54
Indlæg: 7733
Geografisk sted: Face down in the muck...
Fin tråd!

Lad mig anbefale Dokumania, en dokumentarserie på DR2 som sender superrelevante dokumentarfilm (spillefilmslængde) hver tirsdag:
http://www.dr.dk/dr2/dokumania

I aften ser jeg frem til at se Videocracy:

I Italien har én mand domineret billedet i tre årtier.
Først som tv-magnat og siden som præsident har Silvio Berlusconi skabt det perfekte system af politik og underholdning. Han har som ingen andre haft indflydelse på indholdet af kommercielt tv i Italien. Hans store tv-kanaler, som er velkendt for deres overforbrug af halvnøgne kvinder, ses af mange som et udtryk for hans egen smag og personlighed.
Voldsomme reaktioner
I Videocracy vender den svenske instruktør Erik Gandini tilbage til sit fødeland for at se nærmere på det gigantiske tv-eksperiement og dets konsekvenser for den italienske befolkning.
Filmen skabte voldsomme reaktioner i Italien ved sin premiere på Venedig Film Festival i 2009. Filmens trailer blev forbudt på alle italienske tv-kanaler men blev sendt ud i 100 biografer over hele landet og kom straks på top ti. Siden har filmen fået talrige priser og opnået udstrakt international distribution.
Svensk dokumentarfilm fra 2009

_________________
Mikkel | @selsoe | Pakkesporing til iPhone: Trackbox


Top
   
Indlæg: tirs okt 12, 2010 21:07 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: fre nov 18, 2005 19:51
Indlæg: 616
Billede

Cocaine Cowboys

Lad mig benytte tråden til at smide endnu en anbefaling af Cocaine Cowboys. Det er den mest medrivende dokumentar jeg har set. Ikke blot fordi det er en spændende og ekstrem historie. Men den har en teknisk kvalitet og en gennemarbejdethed, som jeg ikke har set lignende. Det er sublimt. Man fornemmer hvordan instruktøren har gennemset tusinde af historiske TV indslag og artikler, for at lynklippe igennem delikat udvalgte klip. Han krydsklipper også hæsblæsende og elegant imellem de ca. 10 personer som står for selve beretningen. Still fotografier bliver alle gjort levende med elegant håndværk. Som flødeskum på toppen, er der en række nye sekvenser til illustration, som patronhylstre der falder til jorden og det at gemme penge i sække med hestefoder.

Filmen er en beretning om kokainimport og dets betydning for Miami i slut 70'erne og start 80'erne. Og den pengemængde der er tale om, den tekniske formåen for importørerne, den brutalitet banderne lagde for dagen samt den betydning det havde for byen Miami overgår enhver forestilling, man måtte have, selv i ens mest fantasifulde øjeblikke.

_________________
James' unavngivne film- og TV-minder (4)


Top
   
Indlæg: ons okt 27, 2010 15:50 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: man dec 22, 2003 15:37
Indlæg: 10638
Geografisk sted: 9530 Dusty Circle
Billede
I Need That Record! [2008] :starfull: :starfull: :starfull: :starhalf: :starempty: :starempty:
"We're at war with most of the muslim world. We've got the dumbest president in the history of the United States. And you're worried about record stores?" Da jeg først hørte om INTR-dokumenfilmen var jeg yderst begejstret, da jeg selv er tidligere manisk pladesamler med over 2500 plader i samlingen. Filmen fortæller den sørgelig historie om de selvstændige pladeforretningers forsvinden fra det amerikanske bybillede. I det seneste årti er der forsvundet over 3000 af disse butikker i USA alene, og trenden viser ingen tegn på at stoppe. Det er der naturligvis intet nyt i, og det er faktisk filmens største problem - at den overhovedet ikke bringer noget nyt info på bordet. Vi får de (forudsigelige) nostalgiske/romantiske historier fra gamle dage hvor vinylbranchen blomstrede, blandet sammen med historierne om de grådige pladeselskaber, kommercialiseringen af pladebranchen og endelig internettet/mp3 der i sidste ende beseglede pladebutikkernes skæbne... Det er alt sammen sørgeligt, men er jo blot et udtryk for en naturlig udvikling. Pladesamlerne er jo stadig derude, ligesom der er i et vist omfang stadig findes specialiserede pladebutikker i fysisk, og især digital form. Filmens budskab er klart, men desværre trænger det ikke helt igennem og ender med at være en lidt for rodet omgang... En nichéfilm som man skal være mere end almindeligt diskofil for at sætte stor pris på.

_________________
Billede Pludseligt griber galskaben os....vi bliver helt vilde i øjnene ....og skærer tænder....(Iboga-Tabernathe)
Årets film 2009-2021 (+ clickbait) :naughty: + ÅRETS FILM 2021 | Hvilke film har jeg set i | 2019 | 2020 | 2021 Billede


Top
   
Indlæg: ons okt 27, 2010 16:03 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: fre jul 02, 2004 13:45
Indlæg: 4163
Geografisk sted: Et sted derude
Albert Fish: In Sin He Found Salvation (2007)

Det er efterhånden længe siden jeg så denne beretning, men den har efterladt et meget stærkt indtryk.

Personen, som dokumentaren er en beretning om, er beskrevet her:

http://en.wikipedia.org/wiki/Albert_Fish

Det er en meget dyster historie.

:starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starhalf:


Top
   
Indlæg: ons okt 27, 2010 18:07 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: søn sep 27, 2009 20:50
Indlæg: 754
Geografisk sted: 2800 Kgs. Lyngby
Jeg forstår stadig ikke hvorfor "Grizzly Man" ligner halv dårligt skuespil hele vejen igennem. Det er jo enormt let at se på de forskellige der bliver interviewede, at der er noget unormalt over omstændighederne.


Top
   
Indlæg: tors okt 28, 2010 12:29 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: man dec 22, 2003 15:37
Indlæg: 10638
Geografisk sted: 9530 Dusty Circle
Billede
Until The Light Takes Us [2008] :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starempty: :starempty:
"The Black Circle was a name invented by Euronymous. That was this gathering of a few young people who would, at the end, commit pretty serious crimes." Vi husker vel alle de meget medieomtalte kirkeafbrændinger i Norge i starten af 1990erne? En mindre gruppe black metal-fans flirtede kraftigt med det okulte, og deres mange afbrændinger af kirker blev straks udråbt til at være satanisme af den norske og internationale presse. Internt rivalisering i gruppen endte med flere mord og selvmord og efterfølgende fængsling af de skyldige. Denne fine dokumentar graver helt ned i historien, og har nogle ret fine (omend ret ensidige) interviews med de involverede parter. Det er interessant at se hvordan disse mennesker stort set stadig lever i en parallelverden der kun handler om black metal og dets fortræffeligheder. Den mest interessante person der interviewes er uden tvivl Varg Vikernes fra Burzum, der afsonede 16 år ud af de 21 år han blev idømt for mord og kirkeafbrænding. Han fortæller at det intet havde med satanisme at gøre, ligesom han prøver at forklare de omstændigheder der førte til at han blev nødt til at dræbe hans bandkollega Euronymous fra Mayhem. Varg virker på mange måder dybt intelligent, men grænsen imellem genialitet og sindssyge er som sagt hårfin, hvilket vises på en balanceret måde. Filmen kører en lille smule i tomgang i perioder og jeg manglede måske lidt input fra ordensmagten, pressen eller fra en socialantropolog. Men generelt er det rigtigt interessant at lære om denne dystre subkultur der startede i Norge og som stadig har tilhængere rundt omkring i verden.

Billede
Exit Through The Gift Shop [2010] :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starfull: :starhalf:
"Warhol repeated iconic images until they became meaningless, but there was still something iconic about them. Thierry really makes them meaningless." Den ikoniske street art-kunstner Banksy er den mest kendte og anerkendte indenfor sit felt, og det er på trods af at ingen ved hvem han i virkeligheden er. Hans kompromisløse stil har vundet ham mange fans både i undergrunden og i den etablerede kunstverden, og næste logiske skridt for ham var at lave en film der dokumenterede hans (flygtige) bidrag til scenen. Det er der kommet en meget anderledes pseudo-dokumentar ud af. Filmen er alt andet end en normal dokumentar, nøjagtigt som man havde forventet når Banksy er involveret. Den første forvirrende hurdle er, at filmen tilsyneladende slet ikke handler om Banksy selv, men handler om den skrupskøre franskmand Thierry Guetta der har viet sit liv til at filme street art rundt omkring i verden. Efterhånden som historien udfolder sig og der kommer flere meta-lag, stiger mystikken og man sidder tilbage med en fornemmelse af, at det hele måske er en stort opsat hoax sat i værk af Banksy selv. På flere niveauer minder den om en anden film med meta-lag, nemlig Synecdoche, New York. Netop dette meta-lag i historiefortællingen med tonsvis af ægte referencer blandet sammen med (tilsyneladende pure opspind) er ikke noget man er vant til i dokumentarfilm, og det løfter virkeligt oplevelsen til et utroligt højt niveau. Jeg var virkeligt godt underholdt undervejs og kan varmt anbefale denne fremragende film.

_________________
Billede Pludseligt griber galskaben os....vi bliver helt vilde i øjnene ....og skærer tænder....(Iboga-Tabernathe)
Årets film 2009-2021 (+ clickbait) :naughty: + ÅRETS FILM 2021 | Hvilke film har jeg set i | 2019 | 2020 | 2021 Billede


Top
   
Indlæg: tors okt 28, 2010 20:14 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: tors jan 06, 2005 12:30
Indlæg: 1235
Geografisk sted: Odense
Beklager at jeg ikke har tid til at skrive anmeldelser, men vil lige smide et par anbefalinger
af musik-dokumentarer, der er interessante af forskellige årsager:

Anvil, the story of Anvil.

Head bang i hovedlandet af Niels Arden Oplev

Solo (om Jon fra Pop stars)

Flight 666


Top
   
Indlæg: tors okt 28, 2010 20:24 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: lør apr 12, 2003 1:01
Indlæg: 12716
Geografisk sted: Miskatonic University
Fuser skrev:
Flight 666




Den kan ses på DR HD på søndag kl. 15.30.

http://ontv.dk/info/101551288535400-iro ... flight-666

_________________
How does it feel to have a wacko for a son?

njhansen på Letterboxd

La collezione


Top
   
Indlæg: fre okt 29, 2010 10:35 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: tirs apr 12, 2005 9:48
Indlæg: 5286
Nogle der har set Cropsey (2009)?

http://www.imdb.com/title/tt1277936/
http://en.wikipedia.org/wiki/Cropsey_%28Film%29

Cropsey is a 2009 American investigative-crime horror-documentary film, written and directed by Joshua Zeman and Barbara Brancaccio.

As Tribeca Film Festival (Cropsey premiered there in 2009) programmer David Kwok stated: “The eeriness of the mystery pulsates through the film as they journey into the underbelly… As more information and clues unravel, Zeman and Brancaccio become more immersed in shocking surprises and revelations. The reality they uncover in this uniquely hair-raising documentary is more terrifying than any urban legend.”


_________________
Hvad ser jeg i 2019? Klik her.
Hvad så jeg i 2018? Klik her.
Hvad så jeg i 2017? Klik her.

Pssst! Læs med på Sørensen Exploitation Cinema (2011-2018)


Top
   
Indlæg: søn okt 31, 2010 21:09 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: man aug 04, 2003 12:54
Indlæg: 20535
Geografisk sted: Frederikshavn
Imorgen mandag har vores højskole fået lidt af et scoop. Vi viser den nye danske dokumentar "Blod i mobilen". Instruktør Frank Poulsen vil efterfølgende fortælle om filmens tilblivelse og besvare spørgsmål fra publikum. Dokumentarfilmen indgår desuden som en del af årets CPH:DOX.

Arrangementet er gratis og starter kl. 14. Vi ligger ca. 14 km. syd for Skagen. Sorry at jeg ikke har skrevet det før! :roll:

_________________
En del af "De Gnavne Filmnørder" http://dgfn.dk

Hands off the compression button, music industry!
Hands off the DNR button, Blu-Ray producers!
Films are supposed to have grain!

https://twitter.com/Kristofferabild


Top
   
Indlæg: man nov 01, 2010 6:25 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: tirs mar 22, 2005 11:54
Indlæg: 7733
Geografisk sted: Face down in the muck...
Den vises også på tirsdag kl. 20:50 på DR2.

_________________
Mikkel | @selsoe | Pakkesporing til iPhone: Trackbox


Top
   
Indlæg: man nov 01, 2010 21:16 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: fre sep 10, 2004 19:20
Indlæg: 999
Geografisk sted: København
Stones in Exile



Sex, drugs and rock'n'roll er mytologien rock næres af og Stones er om nogen, efter 48 år som live band, indbegrebet af dette. I 1971 flygtede Stones til Frankrig efter udsigten til at skulle betale 95% i skat. Det blev til et halvt års åben party i Keith Richards Villa Nellcote i Sydfrankrig, hvor familieliv gik hånd i hånd med stoffer, sex, og alkohol og hvor nattetimerne lagde ryg til nogle af de mest kreative jamsessioner i rockhistorien.

Resultatet blev det legendariske dobbeltalbum Exile on Mainstreet, om hvilken Benicio Del Toro siger

“When it comes to rock and roll music, it's like, it's like ... how good does it get?”

Well, kort sagt, ikke bedre! Dette er historien i levende billeder, i anledning af restaureringen og genudgivelsen af det oprindelige album fra 1972.

_________________
Om filmkvalitet


Top
   
Indlæg: tirs nov 02, 2010 0:37 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: man aug 04, 2003 12:54
Indlæg: 20535
Geografisk sted: Frederikshavn
Mikl skrev:
Den vises også på tirsdag kl. 20:50 på DR2.

Og den er faktisk rigtig god! Ikke perfekt, men det giver helt sikkert et indblik i en meget vigtig konflikt som der bør tages hånd ASP!

_________________
En del af "De Gnavne Filmnørder" http://dgfn.dk

Hands off the compression button, music industry!
Hands off the DNR button, Blu-Ray producers!
Films are supposed to have grain!

https://twitter.com/Kristofferabild


Top
   
Indlæg: man nov 15, 2010 14:56 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: tirs apr 12, 2005 9:48
Indlæg: 5286
Video Nasties: The Definitive Guide - Collector's Edition (3 Discs) fra play.com 156 kr.- 9 timers fantastisk udgivelse - kan slet ikke få hænderne ned :clap:
Billede


_________________
Hvad ser jeg i 2019? Klik her.
Hvad så jeg i 2018? Klik her.
Hvad så jeg i 2017? Klik her.

Pssst! Læs med på Sørensen Exploitation Cinema (2011-2018)


Top
   
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne  Svar på emne  [ 324 indlæg ]  Gå til side 1 2 3 4 522 Næste

Alle tider er UTC+02:00


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 28 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Gå til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Danish translation & support by Olympus DK Team