Nyt antennakabel - intet signal

Kig indenfor her, hvis du gerne vil diskutere - eller har spørgsmål vedr. - "hardware" såsom dvd afspillere, forstærkere, projektorer, TV, højttalere - you name it. Blu-ray, 1080i/p, fullHD, 3D. Alle spørgsmål vedrørende hardware hører til her.
SimonS
Indlæg: 334
Tilmeldt: fre jul 21, 2006 22:37
Kontakt:

Nyt antennakabel - intet signal

Indlægaf SimonS » fre aug 19, 2016 18:08

Hej dahf

Jeg har i denne uge købt et nyt "high grade" antennekabel. Det skulle erstatte mit gamle (der efterhånden er noget slidt og bare et helt standard kabel, som man kan købe hvor som helst, men som alligevel kan vise udmærkede billeder), da jeg ønsker et kabel, der er lidt kortere end mit nuværende og med mindre kvalitetstab. Imidlertid virkede det ikke, da jeg modtog det tidligere på ugen. Når jeg sætter det til mit Sony KDL-40WD653 tv, står der blot "Intet signal. Kontroller antenneforbindelsen". Jeg kan ikke se nogen digitale kanaler, men jeg kan godt modtage analoge kanaler. Hvis jeg går ind og ser under Signalniveau og signalkvalitet, står begge disse på 0. Tv'et modtager simpelthen intet digitalt signal overhovedet.

Jeg har prøvet at lave adskillige digitale kanalsøgninger, men tv'et kan ikke finde noget som helst digital signal. Hvis jeg så skifter over til mit gamle antennestik, kan jeg med det samme finde de digitale kanaler igen. Den eneste ændring, som jeg overhovedet foretager, er at skifte kablet. Det er den eneste ændring, jeg foretager. Jeg skrev om mit problem til forhandleren, som antog, det måtte være en defekt i kablet, og de sendte mig derfor et nyt eksemplar af kabel, som jeg har modtaget i dag, men det har ikke afhjulpet problemet - jeg kan med det nye nye kabel heller ikke modtage digitale signaler, kun analoge.

Er der nogen, der har en ide om, hvordan problemet kan afhjælpes? Eftersom begge de kabler, jeg har fået tilsendt, ikke har virket mht. det digital signal, tænker jeg, at det ikke er et defekt kabels skyld, men at det har noget at gøre med tv'et måske? Eftersom det ikker er første gang, at der er problemer med mit halvt år gamle Sony tv...

EDIT: Problem løst, ellers tak. :)

Brugeravatar
Maggerholm
Indlæg: 7099
Tilmeldt: tors apr 03, 2003 1:01
Geografisk sted: Århus V
Kontakt:

Re: Nyt antennakabel - intet signal

Indlægaf Maggerholm » lør aug 20, 2016 15:46

SimonS skrev:
EDIT: Problem løst, ellers tak. :)


Fortæl fortæl.
Det er jeg godt nok nysgerrig på.

Mvh Michael
I don't apologize. I am sorry Lisa, that's the way I am. (Homer Simpson)
----------
Dahf køber/sælger rating: Billede


Tilbage til "Hardware til DVD og Blu-ray"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster