DanskHjemmebioForum.dk

Dato og tid er tors dec 13, 2018 21:44

Alle tider er UTC+02:00
Skriv nyt emne  Svar på emne  [ 2 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: fre aug 19, 2016 18:08 
Offline

Tilmeldt: fre jul 21, 2006 22:37
Indlæg: 335
Hej dahf

Jeg har i denne uge købt et nyt "high grade" antennekabel. Det skulle erstatte mit gamle (der efterhånden er noget slidt og bare et helt standard kabel, som man kan købe hvor som helst, men som alligevel kan vise udmærkede billeder), da jeg ønsker et kabel, der er lidt kortere end mit nuværende og med mindre kvalitetstab. Imidlertid virkede det ikke, da jeg modtog det tidligere på ugen. Når jeg sætter det til mit Sony KDL-40WD653 tv, står der blot "Intet signal. Kontroller antenneforbindelsen". Jeg kan ikke se nogen digitale kanaler, men jeg kan godt modtage analoge kanaler. Hvis jeg går ind og ser under Signalniveau og signalkvalitet, står begge disse på 0. Tv'et modtager simpelthen intet digitalt signal overhovedet.

Jeg har prøvet at lave adskillige digitale kanalsøgninger, men tv'et kan ikke finde noget som helst digital signal. Hvis jeg så skifter over til mit gamle antennestik, kan jeg med det samme finde de digitale kanaler igen. Den eneste ændring, som jeg overhovedet foretager, er at skifte kablet. Det er den eneste ændring, jeg foretager. Jeg skrev om mit problem til forhandleren, som antog, det måtte være en defekt i kablet, og de sendte mig derfor et nyt eksemplar af kabel, som jeg har modtaget i dag, men det har ikke afhjulpet problemet - jeg kan med det nye nye kabel heller ikke modtage digitale signaler, kun analoge.

Er der nogen, der har en ide om, hvordan problemet kan afhjælpes? Eftersom begge de kabler, jeg har fået tilsendt, ikke har virket mht. det digital signal, tænker jeg, at det ikke er et defekt kabels skyld, men at det har noget at gøre med tv'et måske? Eftersom det ikker er første gang, at der er problemer med mit halvt år gamle Sony tv...

EDIT: Problem løst, ellers tak. :)


Top
   
Indlæg: lør aug 20, 2016 15:46 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: tors apr 03, 2003 1:01
Indlæg: 7182
Geografisk sted: Århus V
SimonS skrev:

EDIT: Problem løst, ellers tak. :)


Fortæl fortæl.
Det er jeg godt nok nysgerrig på.

Mvh Michael

_________________
I don't apologize. I am sorry Lisa, that's the way I am. (Homer Simpson)
----------
Dahf køber/sælger rating: Billede


Top
   
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne  Svar på emne  [ 2 indlæg ] 

Alle tider er UTC+02:00


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 4 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Gå til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Danish translation & support by Olympus DK Team