Playstation 4 som mediecenter?

Kig indenfor her, hvis du gerne vil diskutere - eller har spørgsmål vedr. - "hardware" såsom dvd afspillere, forstærkere, projektorer, TV, højttalere - you name it. Blu-ray, 1080i/p, fullHD, 3D. Alle spørgsmål vedrørende hardware hører til her.
Mortenbruun
Indlæg: 1387
Tilmeldt: fre jul 01, 2005 10:19
Kontakt:

Playstation 4 som mediecenter?

Indlægaf Mortenbruun » man apr 11, 2016 9:34

Hej - denne kommer også lige i denne tråd til alle jer der ikke læser i spil-tråden

Min ellers trofaste PS3 holdt pludselig op med at ville læse bluray-discs - den siger en underlig eject-lyd og så sker der ikke mere - den kan stadig godt læse cder (har endnu ikke prøvet dvd) - jeg har googlet og fundet andre med samme problem, som løser det ved at tilte maskinen mens den loader, men det virker ikke umiddelbart på min. Jeg har også skilt den helt ad fjernet støv og renset laserne med isopropylalkohol - uden at det havde effekt på problemet.

Nu tænker jeg om der skulle være én herinde som har et fix til dette.

Da jeg fik min PS3 var der stor enighed om at det var en af de bedre bluray-afspillere på markedet, men jeg ved ikke helt status idag, så hvis jeg skal have fat på en ny afspiller, har jeg overvejet både at købe en billig ps3 igen eller en ps4, men er der ellers fordele ved at købe andre afspillere (udover evt region-frihed). Maskinen skal bruges til at afspille dvd og bd samt streame fra især netflix. Spildelen har jeg brugt meget lidt. Skal man løbende betale abonnement for at bruge PS4? Andre fordele eller ulemper?
Gode tips modtages.

mvh Morten

Brugeravatar
Mike Haggar
Indlæg: 11529
Tilmeldt: ons nov 20, 2002 2:01

Re: Playstation 4 som mediecenter?

Indlægaf Mike Haggar » man apr 11, 2016 9:47

Jeg er meget glad for min PS4 som Blu-ray-afspiller. Hvis den står et sted, hvor den kan få luft, er den nærmest støjfri og den fungerer perfekt i samarbejde med mit Samsung-tv.

Så vidt jeg ved skal du kun betale abonnement på PS4, hvis du vil spille online, mens du burde kunne hente Netflix og andre apps uanset. Her må en eller anden gerne rette mig, hvis det er forkert.
Netflix kører rigtigt godt derpå - det samme med HBO. Hurtigt og nemt at komme fra A-Z.

Jeg vil dog ikke sidde her og proklamere, at det er en bedre løsning at købe en PS4 frem for en PS3, når der ikke skal spilles spil derpå. Jeg tror såmænd, at PS3 er fint til dit formål for nærværende.
Xbox Live Gamertag & PSN ID: austerellis

Mortenbruun
Indlæg: 1387
Tilmeldt: fre jul 01, 2005 10:19
Kontakt:

Re: Playstation 4 som mediecenter?

Indlægaf Mortenbruun » man apr 11, 2016 10:04

Tak for input.
Kan jeg iøvrigt bruge min ps3 fjernbetjening til ps4?

Brugeravatar
Mike Haggar
Indlæg: 11529
Tilmeldt: ons nov 20, 2002 2:01

Re: Playstation 4 som mediecenter?

Indlægaf Mike Haggar » man apr 11, 2016 10:47

Mortenbruun skrev:Tak for input.
Kan jeg iøvrigt bruge min ps3 fjernbetjening til ps4?


Desværre ikke. De er ikke kompatible. Der skulle findes en Playstation app til smartphones, hvorfra du skulle kunne styre afspilning. Jeg bruger min controller til det, så jeg har ikke erfaring med det ellers.
Xbox Live Gamertag & PSN ID: austerellis


Tilbage til "Hardware til DVD og Blu-ray"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 3 gæster