DanskHjemmebioForum.dk
http://dahf.dk/

Ingen DK tekster på Disney Marvel 4K
http://dahf.dk/viewtopic.php?f=16&t=46756
Side 1 af 1

Forfatter:  Kim Dahl Kristensen [ lør aug 04, 2018 15:01 ]
Titel:  Ingen DK tekster på Disney Marvel 4K

Nogen der ved hvorfor Disney ikke inkluderer danske undertekster på deres danske Marvel 4K udgivelser??

Forfatter:  biojensen [ lør aug 11, 2018 23:06 ]
Titel:  Re: Ingen DK tekster på Disney Marvel 4K

Det ikke kun Marvel UHD 4K blu-ray titler fra Disney som mangler Danske tekster, men alle Danske UHD 4K blu-ray udgivelser fra Disney. Nu begynder Disney at udgive UHD 4K blu-ray titler med Svenske og Norske tekster så mangler der kun de Danske :roll:

Vil prøve at få et svar fra vores Disney kontakt omkring de Danske tekster.

Forfatter:  biojensen [ man aug 13, 2018 12:12 ]
Titel:  Re: Ingen DK tekster på Disney Marvel 4K

Så har jeg fået svar fra Disney.

"Forklaringen på hvorfor der ikke er danske og finske undertekster på vores UHD og 4K format er grundet der er for lav efterspørgsel på disse markeder og derfor er der valgt ikke at bruge omkostninger på disse to markeder, desværre"

Forfatter:  Sjølle [ man aug 13, 2018 13:31 ]
Titel:  Re: Ingen DK tekster på Disney Marvel 4K

Men jeg forstår virkelig intet af det... det er jo ikke sådan så de pludselig skal hyre nogle til at oversætte til 4K udgaven, for der ER jo danske tekster på blurayen. Er det da ikke bare at kopiere skidtet over? Det kan da ikke tage mange sekunder? Jeg forstår SLET slet ikke den prioritering der?

Forfatter:  biojensen [ man aug 13, 2018 16:17 ]
Titel:  Re: Ingen DK tekster på Disney Marvel 4K

Vi har af flere omgang lavet afstemninger omkring Danske tekster på UHD blu-ray, ud fra dem som har stemt vil det være en virkelig dårlig forretning af for Disney at bruge penge på at få Danske tekster på den Europæiske udgivelse. Det er synd det går denne vej, når man helst vil have film på fysiske disc hvor kvaliteten er i top i forhold til streaming :(

Forfatter:  Sjølle [ tirs aug 14, 2018 15:29 ]
Titel:  Re: Ingen DK tekster på Disney Marvel 4K

biojensen skrev:
Vi har af flere omgang lavet afstemninger omkring Danske tekster på UHD blu-ray, ud fra dem som har stemt vil det være en virkelig dårlig forretning af for Disney at bruge penge på at få Danske tekster på den Europæiske udgivelse.Men jeg forstår ikke hvad det er der koster? De HAR jo de danske tekster, de ligger på
Den almindelige bluray udgivelse. Det kan da ikke være teknisk besværligt at kopiere dem over? Det er da vel næsten bare at trække fra en folder over i en anden på computeren, inden man trykker print skive?

Forfatter:  biojensen [ tirs aug 14, 2018 16:40 ]
Titel:  Re: Ingen DK tekster på Disney Marvel 4K

Tror ikke det det er bekosteligt at lægge Danske tekster på selve UHD blu-ray disken, men problemet er nok at der skal betales et beløb pr disc der bliver trykt.Disney i Danmark kan måske kun sælge 100-150 styk af deres UHD disc så hvorfor bruge resurser på det. I 2019 skulle Disney komme med deres egen streaming tjenste, så her kommer der måske Danske tekster på deres UHD udgivelser, ved godt at kvaliteten ikke er så god som på fysiske disc :?

Forfatter:  Kim Dahl Kristensen [ ons sep 12, 2018 21:54 ]
Titel:  Re: Ingen DK tekster på Disney Marvel 4K

Måske efterspørgslen er lav fordi der ikke er danske undertekster på dem...

Side 1 af 1 Alle tider er UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/