Hvilke tre udgivelser savner du allermest på BD?

Det er her, du skal ind, hvis du gerne vil diskutere Blu-ray udgivelser - fra alle regioner. HD nyheder hører også til i dette forum.
Brugeravatar
Steen T
Indlæg: 4384
Tilmeldt: lør sep 20, 2003 12:21
Geografisk sted: Østerbro

Re: Hvilke tre udgivelser savner du allermest på BD?

Indlægaf Steen T » fre sep 09, 2016 22:57

Nåja, tre film jeg mangler på blå:

Min #2 på listen over mine yndlingsfilm, Ermanno Olmis The Legend of the Holy Drinker. Ak ja, jeg kan huske hvor ovenud lykkelig jeg var for mange år siden da jeg kunne udskifte mit slidte VHS bånd med den italienske DVD. Det er pænt begrænset hvad der er kommet af Olmi på BD... Øhm, ingenting faktisk. Der er vist kun Tree of Wooden Clogs på vej fra Criterion. Man kan jo håbe at de også opgraderer deres udgivelser af I Fidanzati og Il Posto.

Den næste må være #4 fra min liste over yndlingsfilm, Un Coeur en Hiver. Det er jo urimeligt at man ikke kan få lov at se Emmanuelle Béart på sit aller smukkeste i HD. Og det er vist ikke kun mig der synes det er en blændende film, så hvad fanden venter franskmændende lige på?

Og så er der en af de flotteste lav-budget film der nogensinde er lavet, The Hitcher. Ja, genindspilningen kan vi selvfølgelig få i HD. TAK FOR DET! Men den klassiske originalversion, næ nej.


Tilbage til "Blu-ray-udgivelser"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 6 gæster